lauantai 19. maaliskuuta 2011

Viikonlopun juttuja

Johan on tapahtuntu kaikenlaista kirjoitettavaa tässä muutaman päivän aikana. Väinö oli eilen ensimmäistä kertaa ihan yksin hoidossa mummollaan. Hyvin meni, mutta siitä lisää eri postauksessa.

Aamulla lähdettiin Seinäjoelle ostoksille. Väinö sai ihan omat aurinkolasit, jotka menevät muutaman kesän. Heti kotona niitä sitten testattiin ja Väinö käänteli päätä ja ihmetteli mitä ihmettä naamaan on oikein laitettu. Nopeasti tottui ja naureskeli äitien naureskeluille.


Melkein heti ostoksilta tultua lähdimme kyläkokoukseen, jossa kylään muuttaneet ja syntyneet saivat lahjan. Väinö sai hienon "hantuukin".


Väinö tapasi myös elämänsä ensimmäisen kerran toisen vauvan. Vauva on samasta kylästä ja ikäeroakin on vain kuusi päivää. Väinö oli ihan innoissaan uudesta kaverista. Olisi varmasti kiljahdellut, jos ei olisi ollut niin väsyksissä. Toivotaan, että kylän pieni koulu pysyisi toiminnassa. Väinöllä olisi sitten ainakin yksi luokkakaveri.
Myös muutamaa vuotta vanhempi tyttö sai Väinön lumoutumaan ja repimään tyttöä paidasta.
Hänelle sitten juteltiinkin ja sanottiin "huu huu huu".
Lopuksi Väinö oli niin väsynyt, että jouduimme lähtemään kokouksesta ennen aikojaan. Poika simahtikin heti ja on nukkunut muutaman tunnin.
Muutama viime yö on nukuttu loistavasti. Viime yönä nukuttiin 9 tuntia ennen ensimmäistä syöttöä. Sitten poika nukkui vielä puolitoista tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti