maanantai 7. maaliskuuta 2011

Tallielämää


Väinö pääsi tutustumaan hevostallille muutama viikko sitten. No, yhtäkään hevosta Väinö ei nähnyt, koska uni maistui paremmin kuin hyvin koko reissun. Tallikissa vähän koitti käydä tervehtimässä nukkuvaa Väntistä satulahuoneessa.
Mahtaakohan Väinö seurata mammojen jalanjälkiä ja ryhtyä hevostelemaan? Vai tuleeko Väinöstä seuraava Leinonen agilityn huipulle? No, sen saa poika ihan itse valita. Minusta hän näytti jo pikkuruisena ihan veturin kuljettajalta. Äitini mielestä hänestä tulee runoilija.
Ennen kuin poika oppii puhumaan ja osaa sanoa kaikkeen ei, niin ainakin ollaan harkittu äiti-vauva jumppaan menoa. Tiin kanssa Väinö pääsee vauvauintiin, kunhan vielä hieman kasvaa ensin.
Seinäjoen mll:n perhekahvilassa käväistiin pari viikkoa sitten myöskin. Ei näkynyt juurikaan muita vauvoja. Pallerot kokoontuvat torstaisin klo 12-14. Juuri silloin Väinö yleensä on päiväunilla.
Luulen, että Väinö syntyi aivan loistavaan aikaan. Ei ihan vuoden ensimmäiseksi vauvaksi eikä ehkä viime vuoden viimeiseksikään, mutta juuri oikeaan aikaan. Ensimmäiset kuukaudet ovat ohi ja kevät alkaa häämöttää. Viime syksynä kovalla kiireellä istutetut krookukset ja helmililjat kohta jo nousevat maasta.
Väinö varmasti saa paljon irti ensimmäisestä kesästään. Kesälle ei mitään kummempia suunnitelmia ole kuin luontoon ja eläimiin tutustumista. Kukkapenkitkin taitavat tulla tutuiksi kesän mittaan.
Oikein hyvää kevättä jokaiselle. :)

5 kommenttia:

  1. Hai! Hyvää kevättä sinnekki! Kivaa vakoolla täältä teirän elämää. Tiätää mitä siä tapahtuu ku muuten tuloo niin vähä vaihrettua kuulumisia.
    Ehkä vkloppuna tullaan jurvaan jos ei mitää yllättävää tuu. Mua kiusas tänään hammaslääkäri.:/ Oli onneks vaan yks reikä(luulin et ainaki 4).

    T. Tuija

    VastaaPoista
  2. ps. onpa toi kello tosiaan vääräs.:D

    VastaaPoista
  3. Tosiaan, se on tosi väärässä mutten oo löytänyt mistään miten sen sais oikeaan aikaan. :D

    Kääk, hammaslääkäriä.. :s

    Hyvää kevättä sinne helsinkiin myös!

    VastaaPoista
  4. Kellon saa aikaan kun menee tuolta bloggerin "etusivulta" (http://www.blogger.com/home) kohtaan Asetukset ja sieltä välilehdelle Muotoilu, josta voi valita aikavyöhykkeen :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos ja kumarrus. :) Nyt on kello oikeassa ajassa.

    VastaaPoista