maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kevätpuuhia

Lähestyvän kesän ja mukavampien säiden vuoksi nyt on hyvä aika aloittaa kuntokuuri. Väinö nukkuu mielellään vaunuissa, joten nyt ollan tehty lenkki tai pari päivässä. Raskausaikana kiloja kertyi 9, joista 5 jäi synnärille ja kaksi haihtui pian perässä. Pari viimeistä kiloa ei sitten olekaan haihtunut minnekään ja olisi aika tsekata mitä jääkaapista löytyy.

Ennen sitä tässä muutama keväinen Väinön naama. :) Taitaa matkia pöllöpotkareiden kuviota.


Ja sitten vielä kuva aamutorkuista. Jos Väinö herää aamusyötölle kuuden jälkeen, en enää nosta sitä takaisin pinnasänkyyn vaan saa torkkua isojen ihmisten sängyssä. Joskus harvoin Väinö unikekoilee ja nukkuu kymmeneen. Ehdin sitten syödä aamupalaa ja ehkä lukea hesarinkin.



Unisiin tunnelmiin loppukoon tämä postaus nyt. Myöhemmin sitten lisää niistä jääkaapin sisällöistä. :)

1 kommentti:

  1. Kuntokuuri on hyvä. Ja ruokaremontti. Meillä kaapista löytyy kaurajuomaa, maitoa, lohta ja kammunia, erilaisia pähkinöitä ja siemeniä, hedelmiä, täysjyväjauhoja. Kaikki luomuna mitä nyt täältä saa(paitsi että miten maito voi olla luomua kun se ei kuitenkaan oo pelkästään sitä mitä tulee tilatankkiin?).
    Ja kaikki on mahdollisimman puhtaana E-merkinnöistä ja terveysväittämistä (olet varmaan huomannut että omenan kyljessä ei ole terveysväittämiä mutta kevytsavukkeita myydään kevyt-terveysväittämällä).

    Nyt kun oon vaihtanut ruokavalion toiseen, on syötävä suuri määrä että pääsee riittävään kalorimäärään. Paino putosikin viisi kiloa ennen kuin huolestuin siitä. Nyt kynsin hampain pidän loppukiloista kiinni (niitä on 51).

    Ruokaremonttiin kuuluu että oon lisännyt juoksevaa rasvaa, ja teen kaikki ruokani itse. Ja olen poistanut kaiken sokerin ja sen johdannaiset ja kaikki leivän päälle pantavat asiat. Nelijalkaisten lihaa en edelleenkään käytä juuri ollenkaan.
    Meinasi epäterveellisten poistamisinnossa mennä tärkeäkin asia: natrium, koska mihinkään en laita suolaa. Piti lisätä listalle sillileipä.

    Väinöllä on ihmeellinen taikavoima: sen takia tein ruokaremontin. Että näen eläissäni vielä pojanlapsetkin.

    VastaaPoista