lauantai 5. maaliskuuta 2011

Naurunappula

Väinö rakastaa kaikkia kasvoja. Hymyjä ja nauruja tulee nykyään monesti päivässä ellei ole superkiukkupäivä.



Tänään on tanssittu Laura Närhen tahtiin muutaman kerran. Ollaan myös harjoiteltu viittomia. Väinö katsoi niitä tarkasti ja nosti nyrkit niin ylös kun sai. Taisi koittaa matkia. :) Viittoma "perhonen" oli kaikkein hauskin ja se sai hymyn Väinön kasvoille muutamaan kertaan.
Perhepedistä pitää sen verran sanoa, että vauva nukkuu hyvin, mutta vanhemmat ei pakosti kovin hyvin. Väinö sammui eilen kymmenen aikaan illalla. 20 minuutin päästä heräsi ja lopulta klo 12 yöllä nukahti uudelleen tissille meidän sänkyyn. Sammutin valot ja siinä sitten nukuttiin. Heräsin jossain vaiheessa yötä siihen kun koko kroppa oli ihan jumissa. Kokeilin vaihtaa asentoa, mutta ei ollut tilaa. Veri sentään lähti taas kiertämään hartioissa ja alkoikin huimaamaan enkä uskaltanut Väinöä omaan sänkyyn nostaa. Siirsin kuitenkin Väinön vähän keskemmälle, että olisi tilaa. Loppuyö tuli aika huonosti nukuttua. Seitsemän aikaan suunnittelin meneväni kovalle sohvalle nukkumaan, mutta sitten Väinö heräsi.
Parin tunnin päiväunet pelasti päivän.
Meillä on nyt 4 päivää näkynyt pelkkä liv-kanava. Nyt sentään näkyy oten kuten voicekin. Jos huomenna näkyisi taas yksi kanava lisää. Se olisi luksusta. :)

1 kommentti:

  1. Väne ei oo ittensä näköinen näissä kuvissa, varsinkin alakuvassa. Se yrittää ymmärtää viittomakieltä. Sä lörpöttelit sille hauskoja.
    Teidän cityyn pitää kyllä saada telkkari näkymään pikimmiten.

    VastaaPoista