sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Väinö ensimmäisen kerran järvellä!Meidän kunniavieraamme Anna on ollut meillä viikon. Ollaaan tehty kaikkea hauskaa. Perjantaina reissattiin Ähtärin eläinpuistoon, mutta siitä lisää kunhan saan muokkailtua kuvia lisää. Tallillakin ollaan joka päivä oltu, mutta ne höpinät jääkööt Tahvon blogiin.
Järvelle lähdettiin sillä aurinko porotti ja sisällä tuntui olevan sata astetta lämmintä. Järvellä ei kuitenkaan kovin lämmin ollut, sillä aurinko meni pilveen ja tuuli kovasti ja kylmästi.
Väinö uskalsi kastaa varpaansa veteen ja läiskytti vettä näytettyäni mallia. Nappopäitä vedessä oli paljon ja otin niitä hetkeksi käteen ja näytin Väinölle.
Vaihdettiin uv-suojainen uimapuku Väinölle. Hän tuntui olevan onnessaan, kun sai olla ilman vaippaa.
Järvessä seisoskelun jälkeen syötiin evästä ja mentiin sitten leikkimään hiekalle. Väinöltä paloi hermo pissan valuessa uimapuvun lahkeesta uimakengille. Vaihdettiin uimapuku vaatteisiin ja lähdettiin kotiin. Väinökin nappasi itselleen kannettavaa.5 kommenttia:

 1. Mukula on helppo saada sisäsiistiksi, kun kesällä jättää ilman vaippaa ulkona olles. Se on inhottava tunne kun pissaa valuu, joten potta kutsuu. Meillä tää on toiminu ainakin pari kertaa.
  Anni

  VastaaPoista
 2. Pisti naurattamaan tuo kun pissa tuli lahkeesta. Mä niin luulin olevani tosi reipas ja alottavani Alinan kanssa pottailun nyt kesällä. Paskanmarjat! Tosiaan olis hyvä nyt kun pitäis vaan ilman vaippaa ulkona, niin tajuais varmaan sen että vois siellä potallakin käydä. Näen itseni jo tuskaisena vaihtamassa syksyllä vaippaa kahdelta lapselta, vauvalta ja tuolta lähes kaksivuotiaalta. :D

  VastaaPoista
 3. Viivi, No meillä kans on jäänyt pottatreenaus. Vähä ollaan pottaan tutustuttu, mutta Väinön mielestä se on kiipeilyteline. :D Eiköhän Väinö sitten aika nopeasti hoksaa mikä potan tarkoitus on, kunhan vain mammat jaksaa alata sitä opettamaan.

  VastaaPoista
 4. heippa! nyt kun olet käyttänyt x-landerin rattaita jonkin aikaa niin onko millaista kokemusta tullut? onko sulla niihin se vauvankoppa? kuinka tilava ja lämmin sen on?

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Olen ollut kyllä rattaisiin tosi tyytyväinen. Ne on helppo laittaa kasaan ja koota. Niistä saa helposti renkaat irti ja takaisin, joten menee pienempäänkin takakonttiin. Vauvankoppaa siihen ei ole. Rattaat on ihan tilavat ja siihen on oma sadesuoja. Lisäksi on sitten sellainen irrotettava lämpöpeite joka tulee lähinnä jalkojen päälle. Lämpöisyydestä en oikein tiedä..

  VastaaPoista