keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Äksönviikko ja suuri etappi saavutettu!

Eini odottelee herkkuja

Pörrö-Olga


Sirpa ja Eini - aina kylki kyljessä!


Anna, 12, viihtyi meillä puolitoista viikkoa. Tällä viikolla oli sitten kolme päivää vähän muitakin vieraita.Kuhmuotsa

Väinöllä on ollut hauskaa. Hän on viihtynyt Annan seurassa mainiosti. Suuri riemu repesi kuplista, joita Anna puhalsi. Kuvista ei tullut oikein hyviä, mutta laitan nyt näytille, kun Väinö niin riemuissaan oli.


Kuplariemu

Tädit K & T toivat maanantaina Väinölle tuliaisiksi sammakkoharavan ja elefanttikastelukannun. Kannussa on söpöt silmätkin.


Elefanttikastelukannu


Leijanlennätys-sää on suosinut. Parina päivänä on tuullut kovasti. Lennätin Annan kanssa vähän kevyempää leijaa, joka lensi korkealla. No, puuhunhan se takertui. Onneksi se jäi aika matalalle. Anna etsi tarpeeksi pitkän oksan jolla saimme sitten kovalla hommalla leijan alas.
Toisena päivänä Tii lennätti varastojen kätköistä löytynyttä isompaa apinaleijaa.
Syöty ollaan erittäin hyvin ja paljon. Väinökin maistoi ensimmäisen kerran rullaa eli tortillaa. Rullan sisällä oli kurkkua, tomaattia, salaattia, cashewpähkinöitä, soijatomaattimössöä ja ranskankermaa. Nam nam!
Ähtäristä tosiaan tulee ihan oma postaus, kunhan vain on muutama tunti aikaa vääntää postausta.
Eilen lähdettiin kahdella autolla kohti Powerparkkia. Oli lämmin sää. Osa porukasta ostivat rannekkeet, mutta minä ostin vain sisäänpääsylipun. Anna meni ensimmäisenä sellaiseen isoon keinukaruselliin. Kaivoin Annan kameran esiin ja siitä oli objekti irti. Koko lössi keskittyi kameraan ja kohta huomattiin, että Väinö oli kadonnut. Huudeltiin ja etsittiin pikkuherraa ja kohta Väinö juoksikin jostakin näkyville. Huh! Sen jälkeen pidettiin silmät tiukasti pikkumiehessä. Aluksi Väinö ei meinannut viihtyä yhtään. Päiväunien, kunnon tankkauksen ja leikkipuiston löytymisen jälkeen Väinö viihtyi hyvin. Lopuksi Väinölle ostettiin lippu sellaiseen rauhalliseen laitteeseen, jonne Anna ja Tii menivät Väinön kanssa. Aluksi vähän jännitti ja juuri kun Väinö alkoi laitteessa viihtyä pitikin nousta kyydistä pois. Mikä itkupotkuraivari! No, leikkipuisto helpotti ja taas oli hauskaa. Powerparkista tulee ehkä myöhemmin kuvia, sillä oma kamera ei ollut mukana.
Ja se suuri etappi, joka on saavutettu! Jännitys tiistyy... Väinö on oppinut käymään aamuisin potalla pissalla!

1 kommentti:

  1. Oo, potalla!
    Ja Powerparkissa.
    Ja tänään mä näen tuon ikiliikun.
    Anni

    VastaaPoista