tiistai 31. heinäkuuta 2012

Traktorin kyydissä ja kesäkuvia


Väinö tosiaan pääsi elämänsä ensimmäisen kerran liikkuvan traktorin kyytiin, mutta siitä lisää alempana. Ensin kesäkuvia, jotka on otettu jo kesäkuulla, mutta jääneet jonnekin kansioiden syövereihin.


"Savannipipo" kovassa käytössä
Väinö tahtoo äidiltään kengät poisPäivä ilman kiipeilyä on kuin Paavo ilman palloa


Paavo on saanut useaan otteseen hieman kovakouraista hellää hoivaa pikkuherran toimesta. Usein Paavo saa kunnon niskalenkkiotteen nahkoihinsa eli halauskin on astetta rajumpi versio. Rauhallisesti Paavo odottaa pelastajaa. Jos kovin ottaa kipeää, Paavo murahtaa ja tökkää kuonolla Väinön käteen. Se ei pure, mutta ilmoittaa selvästi, että nyt riittää. Se on ihan hyvä, ettei Väinö opi, että koirille saa tehdä ihan mitä vain.


Sitten traktorihommiin!
Tii toi töistä traktorilla pajua vuohille. Menin Väinön kanssa postilaatikolle vastaan ja kiivettiin kyytiin. Pihassa Väinö sai sitten vielä istuskella rattia pyörittelemässä. Kamala itkupotkuraivarihan siitä tuli, kun herra kiskottiin ohjaamosta pois. Väinö piti ratista käsillä ja jaloilla kiinni kuin apina.


Seuraavaa kuormallista odotellessa leikittiin. Ei Väinö kauaa muistanut, että piti kiukutella.


Väinö osaa sanoa jo "mopo"

Ennen traktorin tuloa, Väinö pulikoi vaatteet päällä uima-altaassa. Sain Väinön riisuttua ja sitten "Pyjja" jo tuli. Väinö pääsi sitten traktoriin pelkkä vaippa päällään. Tällä kertaa traktorireissu oli lyhyt. Väinö sai sen aikaa istua Tiin sylissä, kun Tii käänsi traktorin lähteäkseen.

Tämän jälkeen päiväunet maittoivat.

Muutaman viikon Väinö oli iltaisin aika mahdoton nukutettava. Välillä Väinö huuteli puoleen yöhön asti. Käänne parempaan tuli, kun Tii keksi kertoa Väinölle illalla, että "nyt syödään puuro ja kohat mennään nukkumaan". Puuron jälkeen Väinölle kerrotaan, että hampaat pestään ja sitten mennään nukkumaan. Nukkumisesta muistutellaan moneen kertaan ja sen jälkeen Väinö onkin tosi paljon helpommin nukahtanut illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti