sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Maalari maalaa taloa ja Dändi ui




Tämä postaus täyttyy Väinön naamoista. Miljoona muutakin kuvaa tuli otettua, mutta talokuvat pysyvät visusti piilossa kunnes on koossa kunnon ennen ja jälkeen kuvat. Siitä sitten joskus..

Tii alkoi maalausurakkaan eilen. Päivän aikana hän sai suojattua ikkunoita, maalattua yhden ison seinän ja koko kuistin. Itse yritin viihdyttää Väinöä, jolla oli taas syömislakkopäivä.

Täksi päiväksi luvattiin sadetta (jota ei vielä ole näkynyt ei kuulunut), joten maalari-Tii laittoi kuistin ikkunoiden ympärille ne sellaiset valkoiset laudat. Niille on varmaan jokin hieno nimikin maalarislangilla. Kuistin ovikin sai hienot valkoiset kehykset. Oma hommani eli sen oven entisöinti on ollut aika hidastempoista hommaa. Eilen sitä vielä hioin ja kohta alkaa olla maalaushommat edessä.




Hellepäivän kunniaksi kaivettiin polskutteluallas esiin ja täytettiin vedellä. Ulkoa saa vaan jääkylmää vettä joten kannoin 20 litraa tulikuumaa vettä sinne sekaan. Aika viileää oli siitä huolimatta. Väinö jaksoi silti polskutella.






Ainakin siihen asti, kun hörppäsi vettä väärään kurkkuun ja halusi tyhmästä altaasta pois. Kohta pian Väinö olikin valmista kauraa nukkumaan. Just joo. Puolitoista tuntia herra on unta vastaan taistellut.


Loppuun vielä muutama hassuttelukuva.




2 kommenttia:

  1. Kylmä vesi olis ny paikallaan. Ulkoisesti ja sisäisesti. Mutta mä vain meen harjoitustokokokeeseen kiehuvalle urheilukentälle.
    Anni

    VastaaPoista