keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Väinön ensimmäinen tyttöystävä ja äksönpäivät

Eilen Väinöllä oli kunnianarvoisia vieraita. Amalia 2-vee oli selvästi ihastuksissaan saman kokoisesta tyypistä, joka hieman pisti hanttiin. Ei ihan pussaillut ja halaillut yhtä innokkaasti ja välillä juoksi peräti karkuun! (Kuvat ottanut Virpi Lähteinen)Amalian lisäksi meillä oli myös Väinöstä muutaman vuoden vanhempi Lassi, jonka puuhailut ja leikit kiinnostivat Väinöä. Väinö seurailikin Lassia aika paljon. Näitä muita leikkikuvia ja -juttuja tulee eri postaukseen. Kuvia on niin paljon, ettei niitä saa samaan postaukseen tungettua.

Lassin lisäksi meillä oli tottakai ihana Virpi, joka heilui puskissa kameran kanssa. Sain itsekin vähän oppia kameran käsisäätöihin ja niitä olen nyt vähän treenaillut. Hirmuinen objektiivikuume iski, varsinkin kun sain taas lainata äitini superkameraa. Sen jälkeen oma prutku tuntuu niin vaatimattomalta. Selailin nettisivuja ja ihan itselle tarpeeksi hyvän objektiivin saisi 350 eurolla. Sekin on aika hurja summa.. Hyvät objektiivit maksavat kaikki sitten yli tonnin.

Eilen Väinö heräsi jo varttia vaille viisi aamulla, joka ei ole yhtään Väinömäistä. Oltiin kaupassa heti sen auettua kaikkien eläkeläisien kanssa. Aika lyhyet päiväunet Väinö nukkui jo kymmeneltä. Yleensä siihen aikaan Väinö vasta heräilee. Tänään Väinö rallatti ennen seitsemää, mutta onneksi vielä nukahti. Tiikin oli iltavuorossa, joten sai nukkua. Väinö piti sitten herättää ennen yhtätoista. Herra vetikin 14 tuntia unta palloon.

Aamupäivällä kaasuteltiin Jurvaan mummolaan käymään. Kyläilyn jälkeen käytiin kotona vain nukkumassa päiväunet. Itse en nukkunut vaan tiskasin ja vähän laitoin paikkoja ojennukseen. Heti Väinön herättyä lähdettiin kaasuttamaan Seinäjoelle ja tavattiin uusi kaveri Tiina. Väinö taisi tykätä uudesta kaverista (hän on siis aikuinen, täytyy tarkentaa) ja uskalsi leikkipuistossa vähän ottaa kontaktiakin ja naureskella hänelle. Leikkipuisto oli todella hyvä. Siellä oli Väinölle kaikenlaisia vempeleitä, kuten auto, jossa oli ratti. Hieman pidempi liukumäkikin siellä oli, mutta ei liian pitkä.

Kun olin sitten lähdössä Väinön kanssa leikkipuistosta, kavereilta tuli kyläilypyyntö. Kaasuttelin sitten heille ja sain syötäväkseni todella hyvää mansikkakakkua. Väinökin sai pienen palan maistaa. Ei kauaa viiivytty kyläilemässä, sillä Väinö oli aika väsynyt päivän hulinoista. Mukavaa kun välillä on äksöniä ja paljon sosiaalista elämää.

3 kommenttia:

  1. Kylläpä on maastaihania lapsikuvia! Noista kuvista välittyy tunnelma todella.
    Välttämättä ei tarvita pitkääputkea, sillä hyvä jousimies ei ole mainittu nuolistaan, vaan tähtäystaidoistaan. Tosin hyvän hevosen rattailla on ilo istua.
    Anni

    VastaaPoista
  2. Tähtilystä ei paljon oo apua jos kaikki kuvat menee roskiin kun ne on sumeita. Liikettä on hankala vangita pikkuprutkuputkella. Lapsia on varmaan helpompi kuvata pitkällä putkella sillä sitten ne ei edes tiedä joutuvansa kuviin. Ei oo Väinö kädet pitkällä ja tarttumassa kameraan. :)

    VastaaPoista