torstai 28. kesäkuuta 2012

Minä sain postia!

 Tänään kävin meillä puolitoistaviikkoa vierailevan Annan kanssa (ja tottakai Väinö oli mukana) katsomassa lehmiä ja vasikoita naapurissa. Palatessa otimme postin postilaatikosta ja mitä sieltä löytyikään! "Sinulle on postia"-paketti saaapui.


Ensimmäisenä paketista kuoriutui ihana örrimörri-avaimenperä, joka vähän jo antoi vinkkiä kuka mahdollisesti olisi salainen blogiystäväni. Joskus näitä avaimenperiä ihastelin jossain blogissa. Nyt olen onnellinen oman örrimörrin omistaja.
Paketista löytyi myös "äiti"-sukat ja mustat sukat. Suklaasaippua ja örrimörri pääsivät yhteiskuvaan.


Sain aivan ihanan tuunatun peilin! Väinökin ihastui tähän heti sillä pienet kätöset heti alkoivat tavoitella tätä.Ihanan iloisen värinen. Täytyy tuumata tälle sopivaa paikkaa (johon pikkumies ei ylty). Kiitos miljoonasti salaiselle ystävälleni paketeista! :)

Jos ihastuit Örrimörriin niin kannattaa kurkistella tänne: http://neulojainen.blogspot.com/ (Tuolta kautta itse törmäilin niihin ihanuuksiin, joten sieltä varmasti löytyy vaikkei nyt suoraa linkkiä olekaan.)

Oma pakettini lähti aika viime tingassa, sillä olin ihan varma, että toinen pakettikuukausi olisi heinäkuu. Onneksi sain muistutusta sähköpostiin ja sitten nopeasti keksimään pakettiin sisältöä. Alunperin ajattelin paneutua salaisen blogiystäväni blogiin ja keksiä jotain sellaista mitä salainen ystäväni tosiaan haluaisi tai tarvitsisi. Ajattelin myös kirjoitella vähän pidemmästi kirjettä paketin mukaan.
Ihan varmasti ensi vuonna osallistun uudelleen, jos vain vielä Väinön blogia kirjoittelen.

3 kommenttia:

 1. Aivan tajuttoman hienot jutut lähettäjä lähetti. Tuo on hauska pakettijuttu.
  Anni

  VastaaPoista
 2. Kiva kun oli mieluinen paketti. :) Ajattelinkin että peili saattaa olla myös Väinön mieleen, mutta otin riskin silti. Ja arvasin ihan oikein, että olimme toistemme salaiset ystävät. :)

  VastaaPoista
 3. Minä en arvannut mitään, vaikka jostain sitä listaa katselin ketkä tähän postijuttuun olivat osallistuneet. :) Meinaatko itse osallistua uudelleen jos ensi kesänä on samanlainen?

  VastaaPoista