torstai 23. kesäkuuta 2011

Tipumiehen shoppailupäivä

Väinö sai tänään päällensä vihreät sukat, pinkin kestovaipan ja keltaisen lyhyt hihaisen bodyn. Ennen lähtöä laitettiin päälle vielä paita. Tipumies riemuitsi sängyssä minun laittaessani kuivia pyykkejä kaappeihin.

Seinäjoelle lähdettiin aamupäivällä. Kaasutettiin äiTiin työpaikan ohi ja siellä hän laittoikin lehmille aitaa kuntoon. Pysähdyttiin moikkaamaan ja äiTii kutsui meidät katsomaan vasikoita navettaan. Vasikoilla oli isot tilat, joissa oli yksi aikuinen lehmä niitä imettämässä. Ovet olivat auki niin saivat raitista ilmaa. Muutama koira ja kissakin nähtiin. Väinö katsoi kaikkia eläimiä kiinnostuneena, vaikka aika väsynyt ipana jo olikin. Autossa sitten nukkui koko matkan kauppaan asti. Välillä heitettiin ziljoona tyhjää pilttipurkkia kierrätyspisteelle.

Kaikenlaisia kauppoja kierreltiin. Yhdestä tarttui mukaan Boschin trimmeri. Siinä on kaksi akkua mukana. Piti sitä jo testata ja hyvältä vaikuttaa. Mukavan kevyt kanniskella.

Juhannuksen syötävätkin tuli ostettua niin ei tarvitse aamutuimaan huomenna tunkea täpötäyteen kauppaan. ÄiTiilläkin on huomenna yllärivapaa ja lauantaina on sitten aamuvuoro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti