keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Huh hellettä ja muuta mukavaa

Väinö uinuu ulkona pelkässä vaipassa vaunuissa. Varjossa tietenkin. Ulkona oltiin aamupäivällä varjossa ja sitten siirryttiin sisätiloihin, kun alkasi olla liian kuuma.


ÄiTii oli kipeä pari päivää. Maanantaina haettiin Väinön kanssa apteekista panadol hotia ja nenäsumutetta, kaupasta lohtukeksejä ja nessuja. Väinön piti sitten saada nessupaketti väkisin suuhunsa kun esiteltiin unilta heränneelle äiTiille ostokset.
Apteekkiin meno matkalla ajattelin, että kipaisen nopeasti putiikissa, jos Väinö nukahtaa matkalla. Ei nukahtanut. Saatiin seisoskella 20 minuuttia ostosten kanssa, kunnes apteekintäti oli palvellut kolmea muuta asiakasta. Sitten sain näpytellä viisi kertaa tunnusluvun korttipömpeliin, kunnes sain lähteä hakemaan käteistä automaatista. Ei siis mennyt ihan minuutissa tai parissa se reissu.. Kaupassa Väinö olikin jo tosi väsynyt ja tuli kova huuto kassalla, kun Väinö ei saanutkaan enää pitää kahvipakettia käsissään.
Nyt Tii on jo paremmassa kunnossa. Ei ole enää kuumetta ja huomenna alkaa normiarki. Viikonloppuna suunnataan Poriin maatalousnäyttelyihin. Vähän meitityttää jaksaako Väinö näin kuumalla reissata.. Tai jaksanko minä varjojenpalvoja kierrellä kamalassa auringonpaisteessa siellä.
Tänään on tehty hellepäivän ihannehommaa eli tyhjätty separett villa. Se on siis ekovessa, jota en suosittele kyllä muuta kuin kesämökki- tai muuhun lyhyempiaikaiseen käyttöön. Se siitä ekologisuudesta kun yrittää miettiä minne kaiken sen kakan oikein pistää.. Levitetäänkö pellolle? Puhumattakaan kaikesta siitä myrkystä jota pönttöön saa kaataa röörien aukipitämiseksi tai ötököiden hävittämiseksi.

1 kommentti:

  1. Mäki haluan maatalousnäyttelyyhinnn!! Joskus vuanna nakki ja soosi oltiin A,E ja Pävikin kans. Sillonki oli niin kauhee helle että siä oli kaikki elukat aiva henkihiäveris. Oli tosi huanosti järjestetty eläimille varjoa ja vettä. Joku kettu on jääny niin miäleen ku se makas siä häkis niin että sen kiäli roikku pihalla ja siihen sai koskiakki eikä vetäny sitä takasi suuhunsa.:( Toivotaan että ny on niillä vähä paremmat oltavat.

    Kyllä teille pitääs vesiklosetti hommata!

    Gui

    VastaaPoista