maanantai 6. kesäkuuta 2011

Ryömintäharjoituksia ja ääniä

Eilen illalla Väinö ja Paavo ottivat rennosti.


Sitten Väinö kyllästyi. Hän yritti ähisten ja puhisten kääntyä mahalleen. Käsi haroi kaikkea mistä voisi saada kiinni ja päästä kääntymään. Äiti sitten antoi sormensa, josta vetää ja niin maailma keikahti toisin päin.



Paavo nousi myös ja kannusti.




ÄiTii näytti mallia.





Väinö pääsi hurjasti eteenpäin, kun äiTii piti kättä jalkojen takana, josta sai pöngättyä eteenpäin. Käsillä Väinö työnsi itseään myös liikkeelle.






Seuraavassa neuvolassa Väinön pitäisi osata kääntyä itse mahalleen. Pienestä se on kiinni ja kyllä se varmasti onnistuu kuukauden kuluessa.


Väinö osaa jo kertoa paljon asioita käsillään ja jaloillaan. Väinö makaa jäykkänä, kädet ylhäällä ja jalat ihan tönkköinä, kun herra täytyy nostaa syliin. Sylissä Väinö heiluttaa jalkoja lujaa, kun pitää liikkua. Lattialla Väinö heiluttaa jalkoja samallalailla kantapäitä alustaan paukuttaen. Sanavarastokin on laajentunut jokellukseksi. Äänensävyt kertovat paljon.

2 kommenttia:

  1. Väinö on kyllä niin suloinen pieni poika! :)
    Täällä ei ole vielä merkkiäkään vatsalleen kääntyilystä.
    Neiti ei mene edes kyljelleen vielä. Ei auta kuin treenata :)

    Mukavia hellepäivä teille!

    VastaaPoista
  2. Heipä hei. :)

    Kyllä pikkuneitikin kääntyy. Meillä Väinö alkoi yrittämään vasta sitten kun huomasi että vatsallaan on kivaa. Ei kauan ole siis vielä edes yritetty ja olin varma ettei Väinö käänny vuoden ikäisenäkään. :D
    -AnnemariKo

    VastaaPoista