lauantai 4. kesäkuuta 2011

Rokotusten jälkeen..

Eilen Väinö oli iloinen oma itsensä. Väinö tykkää mönkiä sängyssä äitien kanssa.


Sitten kokeiltiin vähän pomppukeinua, jolla Väinö vähän pompotteli.



Paavoakin kiinnosti, kunnes joku kiskaisi sitä pääkarvoista. "Apua!"








Tänään Väinö pääsi olkapäille katsomaan maailmaa. Hiukset eivät tainneet maistua hyviltä.




Kokeiltiin mitata vähän aikaa sitten Väinöltä lämpö. 37,3 näytti tuttimittari. Normaalilämpö Väinöllä on 36,5 suurin piirtein. Aika väsynyt ja vaisu Väinö on myös ollut tänään. Ruokakaan ei ole maistunut yhtä kovasti.

Illalla Väinö oli nukkumaan menoon asti iloinen. Yhdeksän jälkeen mentiin kaikki sänkyyn ja luettiin Väinön kanssa Vauva-lehteä. Väinö taisi sitä enemmän lukea ja koko lehti onkin nyt rytyssä ja kuolassa. Yhdeltätoista Väinö sitten nukahti ihan itsekseen omaan sänkyynsä. Olin toki ihan vieressä sängyllä katsomassa mitä pikkumies puuhailee. Koko ilta meni ilman kitinöitä tai huutoja.

Yöllä Väinö ei yleensä heräile paitsi vieraassa paikassa. Nyt Väinö heräsi kahdelta. Poika tuntui kuumalta ja jätin peiton sitten pois. Seuraavaksi herättiin viideltä ja puoli kuudelta alkoi kova huuto. Piti hakea pullo avuksi. Sitten mies olikin ihan virkeä ja ajattelin jo aamun valjenneen meille. Onneksi kuitenkin päästiin vielä hetkeksi nukkumaan. Sen jälkeen Väinö heräsi kaksi tai kolme kertaa ja puoli yhdeksältä sitten koitti aamu.
Hyvin on kyllä mennyt. Ajattelin, että olisi enemmän huutoa ja kitinää.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä. :) Kiva ettei ole tullut mitään kummosempia huutoja.

    VastaaPoista