lauantai 4. kesäkuuta 2011

Lauantai on kiva päivä

Lauantai on aina kiva päivä. ÄiTii ei yleensä ole koskaan viikonloppuisin töissä, paitsi tämän viikonlopun. Iltavuoro alkoi juuri.

Väinö kannusti vaunuissa unta odotellessa äiTiin aidanrakennuksen aloitusta. Kissakin näkyy olevan maitokärryssä kyytiläisenä.
(ÄiTiiltä murtuu erittäin helposti luut. En muista enää kuinka monta kymmensä murtumaa niitä on ollutkaan ja tässä vaiheessa epäilin tulevan niitä lisää, mutta ei onneksi).


Kissa kyydissä aidantolppien kanssa.



Seuraavaksi Väinö olikin kannustamassa rattaissa. Välissä kokeiltiin piknikkiä ulkona, mutta oli niin kova tuuli, että talouspaperitelineestä tyhjeni koko rulla tuuleen. Tii juoksi sen onneksi kiinni, ennen kuin oli naapurin ikkunassa.



Aita on siis heinäseipäistä tehty luomuaita. Ei vatupassia, ei juurikaan mittanauhoja. Siihen tulee vielä humalaa, niin aita peittynee jossain vaiheessa kokonaan.


3 kommenttia:

  1. Voi vitsit teille tuloo tollanen! Vähä kiva! Huvittaas tulla sinne. Seuraavan kerran kyl oon vähä pitempään jurvas. Voisin tulla teillekki yäksi ja Bg:llekki huvittaas mennä.

    <3 Guii

    VastaaPoista
  2. Juu tuollainen tulee pikkuhiljaa. Aika monta tuntia meni pikkupätkänkin rakentamiseen. No, viimeistään ens viikonloppuna luulis olevan valmis.
    Voi, olis kivaa kun tulisit yöksi. Saisit remuta Väinön kans. :D

    -Piiv <3

    VastaaPoista
  3. Mä meen ensin remuamaan ens viikonloppuna Guille Helsinkiin. Ja tietenkin yks välietappi on agilitykisat matkan varrella.
    Anni

    VastaaPoista