tiistai 31. joulukuuta 2013

Onnea Väinö 3-vee!


Väinö pikkuherra saavutti tänään hienon rajapyykin. Kolmen vuoden kunnioitettava ikä pärähti mittariin. Jos millintarkkoja ollaan niin tasan 3 vuotta syntymästä tulee reilun kahden tunnin kuluttua. 

Ennen nukkumaanmenoa äidit hiippailivat, paketoivat nukkuvan pikkumiehen lahjat ja jättivät ne keittiön pöydälle löydettäviksi. Aamulla Väinö rääkäisi yhdeksän aikaan ja tuli vielä äitien sänkyyn mammumaan. Sitten lähdettiin koko perheen voimin keittiöön. Väinö huomasi vain ison muovilaatikon, jolla lahjat oli kannettu yläkerrasta. Piti vähän vinkata, että mitä ihmettä pöydällä on. "Jahjoja!""Äiti katso! Joujupukki toi jahjoja!"

Yksi paketti avattiin pöydän ääressä, mutta isommat lahjat piti lattialla repiä auki. Formula duploja ja Paavo tötterössäänAsta-mummin lahja


Väinöllä oli hyvä ilme, kun painelin ensimmäiseksi paketista paljastuneen angry birdsin otsaa ja kuului ääntä.

IlmeKortti

Kaikki lahjat matolla. Puhuva angry birds, Eemeli-kirja, kolme laatikollista duploja ja postimies Paten traktori. Ai niin ja uusi vihreä auto junanrataan.Lahjojen avaamisen jälkeen maistui aamupala. Ei äidin tekemä puuro vaan toisen äidin aamupalan laitoista varastettu savujuusto!
Aamupalan jälkeen lähdettiin Seinäjoelle kauppaan. Ostettiin Väinölle angry birds jäätelökakku, vaikka synttärikemut ovat lauantaina vasta.

Jahas, äidin maha tarvitsisi vähän karkkilakkoa....

Oli kiva päivä! Vielä käydään illalla katsomassa rakettien pauketta. 


2 kommenttia:

  1. Vau mikä aamu mukulalla. Lisää lahjoja vaikka just sai pakettikaupalla.
    Jaha, tommonen keskusta sillä kakulla on ollut.
    Anni

    VastaaPoista
  2. Väinöllä on yhtä juhlaa kun varmaan lauantainakin tulee paketteja. :) Ainakin kakkua lisää.

    VastaaPoista