tiistai 10. joulukuuta 2013

Jänöjussin mäenlaskuLähdettiin tänään mummon ja Mervi-tädin kanssa etsimään mäkeä, jossa voitaisi laskea pulkalla. Mukaan otettiin pulkan lisäksi stiga ja Väinö halusi välttämättä myös pikku-juoksupyöränsäkin mukaan. 

Löydettiin kiva mäki pesäpallokentän reunalta. Se oli sopivan kokoinen Väinön laskea yksikseen. Ennen laskua piti kuitenkin päästä mäken päälle. Herra istui pulkassa ja mummon kanssa vuoron perään hinattiin hänet huipulle. 


Väinö nauroi ihan kippurassa aina koko matkan alas asti. Sitten kuului vaativa huuto; "mummo/puppe lisää!".Sitten taas mäkeä ylös. Vasen käsikin roikkuu joten kuten mukana. En jaksanut eilen enää pitää kantosidettä. Liian rajoittavaa touhua. Ihminen on luotu puuhailemaan eikä potemaan sairaslomaa.
Väinö laski mäen ainakin kaksikymmentä kertaa. Viimeisellä kertaa kuvasin maassa polvillani ja niin siinä sitten kävi, että Väinö laski pulkalla päälleni. Väinöä onneksi nauratti vain. Sitten alkoi pesäpallostadionin katsomo kiinnostaa ja Väinö lähti rämpimään sinne mummon kanssa. Minä ja Mervi lähdettiin viemään stigaa ynnä muuta rekvisiittaa autolle. Väinö ei millään olisi suostunut lähtemään... 

Pitää mennä uudelleen laskettelemaan taas pian. Niin kauan kuin lunta on. Eilen oli aika kireä pakkanen ja nyt on pari astetta plussan puolella. Vettäkin tihuutti ainakin tuossa iltasella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti