perjantai 13. joulukuuta 2013

Maja, vieraita ja uusi työ!


Väinön onnenpäivä oli tässä pari päivää sitten. Tii oli tilannut vaivihkaa Väinölle angry birds-laskettelutouhun. Se on siis jokin iso liukuri. No, se tulikin sitten hieman massiivisemmassa paketissa. Paketista oli iloa majan muodossa. Tehtiin pyöreä ikkunareikä ja Väinön mentävä oviluukku. 

"Huoltoajo sallittu!" Jellona hiirulaisen vaatteissaHeppa piti laittaa Väinölle kaveriksi


Eilen illalla maja piti olla kyljellään ja äidin piti pitää luukut kiinni. Sitten Väinö räväytti luukut auki ja nauraa hekotti. Tätä toistettiin muutama sata kertaa. Tänään maja oli sitten katollaan ja yläosa piti peitellä huovalla. Pikkuherra majaili siellä. Välillä oli kissakin siellä mukana menossa. 

Tähän väliin pari maisema kuvaa. Kuvauspäivät on olleet joskus tässä parin viikon aikana.
Näkyvyys nolla!


Väinön kanssa reissattiin tänään mummo kuskina tutustumaan uuteen työhön. En tiennyt työstä ennakolta juuri mitään. Haastetta tuntuu olevan kerrakseen, mutta se on vain hyvä. Palkka oli iloinen yllätys. Mummo ja Väinö odottelivat kirjastossa sillä aikaa.Aamuvarpaat

Vieraita on meillä jälleen ollut tänään. Ennen minun sairaalareissua, pari viikkoa sitten, meillä oli yötä entiset naapurit Turun ajoilta. Hoidettiin tätä kuvassa näkyvää herraa hänen ollessa pari vuotias. Siitä se vauvakuume sitten lähtikin.. 

Tänään sitten saapui jälleen vieras kaukaa. Nimittäin ukki tuli kyläilemään. Väinö oli ihan onnessaan. Vierastuksesta ei ollut tietoakaan, vaikka Väinö ei kaukana asuvaa ukkiaan kovin usein näe. 
Opetettiin ukkia tietokoneasioissa. Luotiin hänelle myös gmailiin sähköpostiosoite. Tervetuloa nykyaikaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti