maanantai 21. toukokuuta 2012

Traktoreita monta meillä ja pellolla


 Väinön rakkain traktori on tuo pieni vihreä joka on alemmassa kuvassa lähellä isoa punaista. Se liikkuu lujaa, kunhan ensin vähän antaa vauhtia.
 Traktorit on aika usein Väinön mukana myös pyykkikorissa.
Kevään ensimmäinen lakanapyykki kuivatettu ulkona! Tänään olikin aikamoinen helle.. Huh ja puh!
Väinön kanssa käytiin me&i-kutsuilla. Kovasti olin sitä mieltä kutsuille mennessä, etten mitään tilaa, mutta oli ihan pakko tilata aivan ihana keltainen traktoripaita traktorimiehelle. Traktori ajeli kutsupaikan ikkunan alla teemaan sopivasti. Väinö oli hirmu reipas Väinöksi. Hän oli muiden samanmittaisten kanssa keittiön puolella kun yhdellä pikkumiehistä oli kädet täynnä rintaliivin suojuksia. Ne taisivat olla niin kovin jänniä koko porukan mielestä. Aikuisia kutsuilla oli ainakin kymmenen ja lapsia melkein kaksinkertainen määrä. Oli siinä menoa ja meininkiä.

No niin, lyhyestä virsi kaunis. Eilen jouduin kolme kertaa muokata postausta, koska blogger meinasi, että nyt saa höpötykset riittää ja lakkasi tallentamasta tekstiä. Sitten olikin kone jumissa ja osa tekstistä kadonnut jäljettömiin.

3 kommenttia:

  1. Vau, aiva ylisiisti fotosoppaus taustalle! Pyri töihin kuvausalalle.
    Traktori-vuohimies.
    Anni

    VastaaPoista
  2. väinö on kyllä niin söpö ja kumpi niistä traktoreista on väinön lemppari kun siinä on kaksi vihreetä sen punasen vieressä se alhaalla olevako?T:VENLA

    VastaaPoista
  3. Väinön lempitraktorit on punaisen edessä oleva pieni vihreä ja sitten se iso punainen. :)

    VastaaPoista