lauantai 19. toukokuuta 2012

Iloisen päivän ilta

 Tänään ollaan puuhattu koko päivän perheen kanssa yhdessä. Ulkona ollaan oltu vähintään puolet koko päivästä. Ensin seikkailimme kaikki tallilla, sitten tehtiin pihahommia ja rakennettiin lopuksi sellaista "seinäkasvihuonetta" vanhoista ikkunoista. Sokkelo ja sivuseinät saimme valmiiksi ja etuseinä on kiinnittämistä vaille valmis.
 Kevään ensimmäiset pyykit olivat ulkona kuivumassa. Ei haitannut pari minuuttia kestävä kaatosadekaan. Hyvin kuivuivat.
 Pyykkikorista Väinö sai puuhaa tänäiltana. Koria kiikutettiin edes takaisin ja käytiin korissa istumassa sata kertaa. Korista pois pääsy aiheutti vähän kitinää, sillä Väinö meinaa aina mennä kumoon sieltä noustessa.



 Dändikin on saanut kynnenaluset mustiksi. Multaa tuli myös maistettua ja todettiin se pahaksi. Pythyi!

 Ulkokuvista vielä tähän loppuun nämä kaksi. Pienet pojat meinasivat kaikin hyytyä ulkona... Ei vaiskaan! Ei Väinö ikinä.
Nyt alkaa kuitenkin olla Väinön nukkumaanmenoaika.

3 kommenttia:

  1. ♥♥♥ Niiin ihana kuva tua eka. Että ku pääsis sinne aina ku huvittaa. Kitisen kans niin ku Väinö siälä pyykkikopas ku ei pääse! Hö. Pikkupukitki olis hauska nähä viä ku ne on piäniä.

    -Gui-

    VastaaPoista
  2. Ehkä Guii pääsee sitte viiden vuoden kuluttua kun Helsingis on valmistuttu. Sitte teette ranshin Ilmajoen suuntaan.
    Kasvihuone on kiva, tomaattia ja kaikkea. Meillä koira söi tomaatit yks vuosi, ihmettelinkin miksei tomaatit kypsy. Koira otti pelkästään punaiset tomaatit.
    Anni

    VastaaPoista
  3. Joo sitte saa olla siä aiva niin paljo että kyllästyttä jo muhun.:D Äkkiä kaihtimet kiinni ku ikkunasta kattoo että TAASKO se tualta tuloo. Hehe. Heti kiikutan kans kopukan samalle tallille. Mikä koira meirän tomaatit söi?

    -Gui-

    VastaaPoista