maanantai 21. toukokuuta 2012

Pyöräilyn ilot ja surut

 Väinö näissä ekoissa kuvissa on ensimmäistä kertaa pyörän kyydissä. Oli jännää ja niin hauskaa.
 Tänään oli sitten minun vuoroni kokeilla pysytäänkö pystyssä huteralla mummomankelilla. Iik! Minä olin vielä ilman kypärää, vaikka aina on potta päässä pyöräillessä. Väinö sai hesarin syliinsä ja sitten kurvattiin takaisin. Pihalla Väinö mankui lisää pyöräilyä, joten päätin vielä käydä kujalla polkemassa. Onneksi kävin sillä kujalla lojui ohuen ohut sellainen paketin saapumisilmoitus. Muuta postia ei näkynyt ainakaan meidän kujalla lojuvan..
 Pyöräilyssä ainoa itkun aihe on pyöräilyn loppuminen. Yhyy! Onneksi itkua ei kauaa kestänyt.
Tämä seuraava yhyy tuli ennen pyöräilyä Väinön bongatessa pyörän katoksessa. Väinö yritti kavuta istuimeen omin voimin ja tuli sitten ilmoittamaan, että nyt on pakko päästä pyöräilemään.


Nurmikko kaipaisi jo kovasti leikkuuta. Koko puutarha tarvitsisi jonkin ihmeen hokkuspokkus parantelun. Puutarhassa on tänä keväänä haravoitu, raivattu vadelmapuskia, aidattu kukkapenkkejä ja puuntaimia ja rakennettu pientä kasvihuonetta.

5 kommenttia:

  1. Pikkuihminen on päässy kyydillä. Meillä se sai lykätä pikkupyörää ja mummo ohjas ympäri olkkarista keittiöön.
    Oh, kun keväisin saiskin vähä isompaa apulaista puutarhaan. Sitä on maanviljelijällä nuo kevätkiireet niin moninaiset.
    Anni

    VastaaPoista
  2. Väinöllä on kyl hieno kypärä! :)

    VastaaPoista
  3. Äiti, No niin tarvittais mekin ja monta apulaista puutarhaan.

    Suvi, Kiitos. :) En muista yhtään mistä ostettiin, mutta on kyllä hieno. Hiukan liian iso vielä, mutta ensi kesänä varmasti ihan sopiva.

    VastaaPoista
  4. Tänään saan kaksi apulaista puutarhaan: Mrs Roundup ja Mr suojalevyn pitäjä. Rikkaruohoja vastaan taistelu alkaa tältä keväältä sitten olla voitettu. Rikkikset kuolee juurineen pariksi kuukaudeksi, jolloin istutetut kasvit ehtii tehdä valtauksia uusilta rikkiksiltä.
    Anni

    VastaaPoista
  5. Mä tykkään riehua sellaisen varrellisen krökyn kans ja kiskoa vadelmia juurineen. Niillä on niin vahvat juuret, että on mistä vetää. Ehkä mussa on pieni tuholaisvimman poikanen ja saan toteuttaa tuhoamista. Kiäh kiäh!

    VastaaPoista