tiistai 26. huhtikuuta 2011

Paluu äänekkääseen arkeen


Kuvassa Väinö 2 viikkoa tammikuussa.



Ääntä on tänään riittänyt pienestä pojasta. Väinö on koko päivän joko itkenyt, kitissyt tai huudahdellut tyytymättömänä. Huudahdukset eivät ole mitään pieniä hu-huita vaan "WÄÄÄÄ" ja "ÄÄÄYÄÄÄÄ"-karjaisuja.



Huomenna on 4kk-neuvola. Ei siis ollut tänään. Olen koko kuukauden muistanut, että se on tiistaina, mutta onkin keskiviikkona. Maanantain pyhä sekoitti koko viikon. Lääkärineuvola on tällä kertaa. Ensin käydään moikkaamassa ihanaa Paula-neuvolantätiä ja sitten mennään lääkärin kopeloitavaksi.



4 kuukauden kunniaksi maistettiin tänään pikkuruinen liru ensivelliä. Väinö imi sitä kuin viimeistä päivää. Taisi olla hyvää.



Kuvatonta meininkiä on edelleen. Kuvankäsittelyohjelman asennuscd on pyörinyt keittiössä iät ja ajat, mutta toki sitä nyt tarvitsee, kun muutama viikko sitten pistin sen jonnekin. "Eihän sitä taideta enää tarvita". No, täytyy katsoa jos olisi jotakin vanhoja muokattuja kuvia joita ei ehkä ole vielä käytetty täällä.



Huomenna sitten neuvolakuulumisia.


Muoks. Taisi blogger kuulla mun valitukset puuttuvista väleistä. Nyt oli joka välissä tuhat väliä, jotka eivät ainakaan yhdellä korjauksella poistuneet. Tietokoneet ovat omituisia kapistuksia.

1 kommentti: