maanantai 18. huhtikuuta 2011

Lapsen nolaamisesta

Täytyy muutama sana sanoa tällaisesta aiheesta. Ei ole todellakaan tarkoitus pitää tätä blogia Väinön 15-vuotissynttäreihin asti (tuskin edes muutamaa vuotta kauempaa). Tämä on paikka jonne kirjoitan meidän arjen askareista, joita lukee lähinnä ystävät ja sukulaiset. Vauva-arki on välillä hieman kiireistä eikä ehdi soittelemaan ympäri Suomea Väinön kuulumisia. Täältä sitten jokainen sukulainen ja ystävä löytää Väinön kuulumiset. Ehkä myös joku esikoistaan odottava käy lukemassa millaista vauva-arki voi sitten muutaman kuukauden kuluttua olla. Kirjoitan sellaisia asioita, joita kuka vaan kyläinen voi meillä nähdä/kuulla tai ihan ventovieras meidän ollessamme kodin ulkopuolella. Tuskin vauvan kanssa nyt sentään tarvitsee kaapissa olla. Kertokaa toki, jos joku postaus on asiaton ja vauvaa nolaava niin toki sen sitten poistan. Joka tapauksessa hyvää kevättä kaikille Väinön kuulumisia seuraaville. :)

2 kommenttia:

  1. Minäkin tunnustan nyt vakoilevani kuulumisianne... Ollaan kirjoiteltu tuolla helistimessä samassa joululahjaketjussa, mutta ei ole tullut viime aikoina käytyä, kun sain blogikärpäsen pureman ja viiden lapsen mammalla tuppaa tietokone aika olla vähän rajoitettua. Tänään on toisin, kun ipanat sairastavat ja ulkoilun sijaan sitten terveellisesti roikun netissä.

    Minunkin blogiani saa toki vakoilla...

    VastaaPoista
  2. Kävin vakoilemassa. :) Täytyy käydä paremalla aikaa ajan kanssa lukemassa kuulumisianne. Toivottavasti ipanat paranevat nopeasti.

    VastaaPoista