tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kiukkupäivä

Tänään oli varsinainen huutokiukkupäivä. Väinö taisi nousta väärällä jalalla pinnasängystään aamulla. Tuntui, että poika oli heti jo väsynyt kun heräsi. Ei sitten nukahtanut tissittelyn jälkeen kuitenkaan. Jonkin ajan päästä tarjosin taas rintaa, kun alkoi olla kitinöitä, mutta se aiheutti kamalan huudon. Sitten koitin antaa pulloa hetken kuluttua. Se aiheutti yhtä kovan huudon kuin neuvolan pistokset. Pulloa kokeilin antaa vielä kahteen kertaan. Viimein onnistui ja pikkupojalla olikin kova nälkä. Sitten lähdettiin vaunulenkille. Poika nukahti jonkin ajan kuluttua ja nukkui vain puolisen tuntia. Sitten kelpasi hetken aikaa rinta, mutta sama kiukku jatkui sen jälkeen. Vajaa pari tuntia oltiin kotosalla ja taisteltiin pullon kanssa. Sitten lähdettiin vaunulenkille jälleen ja ajattelin mennä pidemmän lenkin, että Väinö saisi kunnolla nukuttua. No, Väinö heräsi 20 minuutin lenkkeilyn jälkeen. Kotiin oli vielä monen monta kilometriä, joten vähän reippaammin kävelin. Väinö oli vartin verran tyytyväisenä, kunnes alkoi huuto ja sitten mamma koittikin tehdä pikakävelyn uuden Suomen ennätyksen. "Mitä? Minäkö muka kiukkuinen? En ikinä!"

3 kommenttia:

  1. Kuvassa Väinö on viaton kuin vastamunittu muna. Ei luulisi että tää naama osaakaan olla rutussa.

    VastaaPoista
  2. Tuosta kuvasta päätellen Väinö ei ole ikinä kiukkuinen, taidat vaan itse keksiä kaikenlaista. Yhtenä iltana nostin Alinan pois pinnasängystä kun se siellä jotain kiukutteli. Nostin tytön vatsan päälle ja sanoin "nyt loppuu kiukuttelu". Silloin tytön naama meni ihan väärinpäin. Kunnes jatkoin "sä teet tuon ihan kiusallas äidilles" Sitten tyttö alkoi vaan nauraa käkättää. :D Kyllä nuo lapsoset osaavat, vaikka ovat vielä näinkin pieniä.

    VastaaPoista
  3. He hee. :D Joo, Väinökin, kun oli huutanut puolet lenkistä niin kotona se sitten nauroi hetken aikaa, kunnes pääsi rinnalle. :)

    Nyt vastamunittu muna huutaa iltakiukkua. Eilen meni pari tuntia sen iltatainnutukseen. Nyt näyttää olevan sama meininki. Kovin on väsynyt kiukkupussi meillä. ÄiTii saa tällä kertaa nukuttaa.

    VastaaPoista