maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäistä



Väinö sai elämänsä ensimmäisen pääsiäskorttinsa. Muuten ei pääsiäistä vietetty muuten kuin remontin merkeissä. Vajonnut kuisti nousi ja ÄiTii sai uuden agilityesteen kentälleen. Minä kylvin pikkupoikien kanssa hyötytarhaan kaikenlaisia siemeniä sillä aikaa.

Väinön kolmas kuukausi meni todella nopeasti. Huomenna on 4kk-neuvola. Onneksi tällä kertaa ei pikkumies saa piikkejä.



Lelukaaren kanssa lattialla on hauskempaa, kun joku on viihdyttämässä ja esittelemässä leluja. Ilman lelukaarta Väinö viihtyy aamupalan tekemisen ajan, kun ihmisiä ravaa edes takaisin ohi. Väinö myös liikkuu enemmän ilman lelukaarta. Väinö pääsee jo hitaasti möngertämään jaloilla ympyrää. Pää pysyy suurin piirtein paikoillaan, mutta jalat mönkii kovaa.


Ai niin, käytiinhän me ennen pääsiäisen pyhiä Seinäjoella ostoksilla. Mukaan tarttui tuo ihana body, housut, bamsesukkia ja tähtikuolahuivi. Väinöä kärrättiin vanhoilla rattailla, joissa sitten oli ollut iso hämähäkki kaverina. Se huomattiin vasta rattaita autoon lastatessa. Hämikset eivät onneksi ole vaarallisia ja se saikin jatkaa eloaan rattaissa. ÄiTii haaveilee uusista juoksurattaista. Tämä mamma ei paljon juoksua harrasta, mutta ÄiTii juoksentelee pikkukoiran kanssa lenkeillä.

1 kommentti:

  1. Neljä kuukautta, apua, Väinöstä tulee pian liian vanha vauvaksi. Aika pitää pysäyttää, se on nyt niin söpö.
    Toisaalta, juokseva ja leikkivä pikkumukula on kans hauska.

    VastaaPoista