lauantai 30. huhtikuuta 2011

Ensimmäinen banaanimaistiainen

Väinö sai ikioman ensimmäisen lusikkansa ja samalla sai maistiaisen banaanista. Väinö oli puuhakas oma itsensä, kunnes sai lusikan suuhun.


Sitten tuumailtiin mitä ihmettä suussa nyt oikein on.




"Sehän on tosi hyvää! Lisää lisää!" Väinö olisi varmasti syönyt koko banaanin. Väinö oli kuin pieni linnunpoikanen suu ammollaan, kun lusikka lähestyi. Kun maistiaiset olivat ohi, Väinö tunki lusikkaa itse suuhunsa ja pienet nyrkit tutisivat. Lisää olisi pitänyt banaania olla.




Ensi viikolla voisi sitten itse koittaa tehdä jotakin peruna ja/tai porkkanamössöä.


Eilen koitettiin asentaa uudelleen kuvankäsittelyohjelmaa, mutta sama vika siinä edelleenkin on. Ei aukea. No, täytyy käyttää hyväksi muiden laitteita ja kantaa ulkoista kovaleyä aina mukana. Kuvia olisi pilvin pimein jonottamassa näytille.


2 kommenttia:

  1. Nämä ensimmäiset maistiaiset ovat aina jotain elämää suurempaa... Meillä on tarkoitus aloitella tänään maissilla, viisikuukautis synttärien kunniaksi. Mennään tylsästi tuollaisella vähemmän makealla alkuun, mutta varmasti tämäkin poika pian saa banaania, joka on kaikkien sisarusten herkkua.

    Terkkuja Väinölle ikäkaverilta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, terkkuja takaisin. :)

    Pitää meilläkin jotain muutakin maistella kuin tuota banaania. Jotain ensivelliä kokeiltiin. Maissi meni hyvin, mutta peruna-porkkana oli pahaa. :D

    VastaaPoista