lauantai 16. huhtikuuta 2011

Aurinkoa, puutarhaa ja tuulta

Kävin tänään puutarhamessuilla Seinäjoella. Paljon on taas puutarhaan tavaraa. Iltapäivällä ihmeteltiin vieraiden kanssa kesä- ja talvirenkaita. Savupiippukin saatiin "talonmiehen" voimilla lopullisesti umpeen naakoilta. Väinö sai katsella maailmaa ilman vaunuja. Ihasteltiin lumen alta paljastunutta nurmikkoa. (Kuvassa varsinkin Väinön nassu näyttää hassulta, ei se oikeasti ole tuollainen musta.)

Hitusen testattiin Väinön uutta menopeliä. Pitäähän maalla joka pojalla olla oma traktori!



Väinö tuntuu bongaavan hyvin kaikki 2-4 vuotiaat vipeltäjät. Tänään Väinö tarkkaili kovasti Viljo-poikaa. Väinö nauroi ja hihkui Viljolle.


Huomenna reipastellaan koko perheen voimin kolmen(?) kilsan päähän äänestämään. Saa tämä plösömamma vähän liikettä niveliin. Yhtään ei ole ikävä raskausmahaa. Vasta nyt alkaa tajuta miten kovasti se oli liikkumisen, nukkumisen ja olemisen tiellä. Mahasta on jäljellä vanha tuttu plösö, jota tässä koitetaan pikkuhiljaa sulatella..


Krookukset kukkivat jo täyttä höyryä. Huomenna taas kyykistelemään puutarhaan. Onpas kevät ihanaa aikaa. :)

1 kommentti:

  1. Ihana tuo Väinön traktori. <3 Alinalla on punainen ikivanha kolmipyörä ja iso muumitalo-leikkimökki. Ne vaatii toki kunnostamista, maalausta ja sellasta. On ihanaa kun on niin lämmin ja saa touhuta pihalla. Alina on ollut kiltti tyttö ja antanut minun ja mummun touhuta kukkasmailla. En malta odottaa kesää ja sitä, että tyttö osaa itse istua. Miten ihanaa on kun hän saa vaan köllötellä nurmikolla. :D

    VastaaPoista