perjantai 4. maaliskuuta 2011

Tukka läks.

No niin, nyt on Väinön äidin tukka lähtenyt. :) Puolen sentin siili ja vähän etutukkaa. Mahtaako Väinö tunnistaa kun päiväunilta herää ja etsii karvapää-äitiä? On se kätevä kun on oma kotiparturi.

Meillä ei näy kuin liv-kanava. :O Imettäessä on ihan kiva katsoa tvtä, mutta ei iänikuisia muodonmuutos ohjelmia.. Neuvolan perhevalmennuksen imetyskerralla neuvottiin, ettei saisi katsoa tvtä kun imettää. Outoa. Itse en ainakaan jaksaisi makoilla tuntia kerralla imettämässä jos ei olisi jotain muutakin kuin seinien tuijottelua. Aamuisin on kyllä mukava katsella iloista Väinöä tissillä, kun se yrittää samaan aikaan nähdä mitä toinen äiti puuhaa. Hymyäkin Väinö väläyttelee ja sitten tissi tippuu suusta. :)

No, tässä tämmöinen turha postaus. :D Juhlistetaan vaikka laskurin kääntyessä seitsemäänsataan.

4 kommenttia:

  1. Miks ihmeessä ei saisi katsoa telkkaria samalla? Eikö ne perustelleet sitä siellä mitenkään?
    Tai siis kyllä meilläkin neiti säikähti kerran ihan kunnolla kun naurahdin jotain ohjelmaa. Kova itkuhan siitä tuli, mutta muuten en kyllä ymmärrä. Minäkin imetän aina olkkarin sohvalla ja mukavahan siinä on samalla katsoa telkkaa, leffaa tms.

    Pusuja Väinölle! :)

    VastaaPoista
  2. Meillä myös imetetään melkein aina telkkarin vieressä (tosin se on aika hiljaisella ettei neiti häiriinny äänistä). Vaikka nykyään en ehdi katsella ohjelmia kun enintään 10 minuuttia, on neiti oppinut tehokkaaksi. :D

    VastaaPoista
  3. Tähän tukkajuttuun olis pitänyt ehdottomasti olla kuva...

    VastaaPoista
  4. Jaahas, pitää varmaan ottaa päästä kuva. Harmi kun ei ole ennen-kuvaa. :D

    Ei tv:tä imettäessä ne 50-vee leidit perustelivat sillä ettei sitten keskity imettämiseen.. :s

    VastaaPoista