keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Pikkumies nukkuu

En muista sitä aikaa enää, että Väinö olisi taistelematta nukahtanut. Onneksi sään takia ei ole vielä tarvinnut jättää päiväunia väliin.

Kuvista löytyy todistusaineistoa, että Väinö on joskus nukkunut jopa sitterissä.


Sohvallakin on pötkötellyt. Onkohan kattovalo häikäissyt?


Omassa sängyssä nukutaan yö useimmiten.


Väinö herää nykyään todella helposti. Väärin ajoitettu hiippailu vessaan koituu yleensä vauvan heräämiseen. Varsinkin kosketus herättää pikkumiehen helposti ja sitten alkaa huuto ja kiukku. Kuka uskaltaa leijonan herättää? Jos Väinö on nukahtanut meidän väliin, täytyy puoli tuntia odotella ennen kuin uskaltaa pikkumiehen nostaa vauvojen petiin.
Pikkumiehen viimein nukahtaessa viereen tarkistan paljonko minulla on tilaa nukkua. Harvemmin pystyisin kääntymään selälleni ilman sängystä putoamista. Usein otetaan riski ja koitetaan mahdollisimman nopeasti ja varovasti siirtää poika omaan sänkyynsä.

Eilen jäi iltakiukku välistä ja Väntinen nukahti kymmenen aikoihin. Vähän ennen yhtätoista alkoi huutelu ja nostin V:n tissille. Siihen se sitten nukahti jonkin ajan päästä. Itsekin nukahdin. Heräsin kahden jälkeen ja siirsin pojan omaan sänkyyn. Puolen tunnin päästä kuului taas huutelua. Sitten oli 45 minuutin maitobaarisessio ennen kuin poika nukahti. Seitsemästä kahdeksaan herättiin 3 kertaa, kun pikkumiehen nenä hinkkasi paitaa tilan loppuessa minun puolelta sänkyä Väinön möngertäessä koko ajan lähemmäksi. Vaimon puoli pedistä oli tyhjä ja kipusin toiselle puolelle Väinöä. Sekös Väinöä hermostutti, kun tissi vaihtui. Siitä sitten alkoi kolmen tunnin superhuudot.

1 kommentti: