keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kestovaipat

Posti toi vinon pinon uusia imuja. Väinön mummi niitä jaksaa meille tehdä. Nyt ei lopu kesken. Nämä ovat ihanan pehmeitä.




Vaippoina käytetään Imsevimsen sisävaippaa ja kuorta. Melkein aina on myös yksi tuollainen lisäimu taitettuna kaksin kerroin. Öisin on lisäksi kuivaliina. Hyvin kestää koko yön tuolla varustuksella.


Yllättävän monta settiä kyllä menee päivässä. Lisäksi pitää ottaa huomioon, että aina on osa imuista ja vaipoista kuivumassa. Joka päivä saa aamuisin laittaa vaippapyykit pyörimään.
Ostimme jo todella monta vaippaa kirppiksiltä ennen Väinön syntymää ja kuvittelin niiden riittävän hyvin. No, monesti vaipat riittivät nipin napin kun aamulla pestyt illalla olivat kuivia. Ostettiin kirpparilta vielä iso nippu lisää ja nyt kun saatiin vielä uusia imuja yli kaksikymmentä niin enää ei tarvi sinnitellä.
Reissussa ja neuvolaan laitetaan kertakäyttövaipat. Ei tarvitse sitten likaisia kestoja kuljettaa ympäri maita ja mantuja.
Kestoja voin suositella kaikille. Ne ovat ihan yhtä helppoja käyttää kuin kerttiksetkin, kunhan uskaltaa kokeilla. Rahaa säästyy ja roskis ei ole täynnä vaippoja.
Nyt loppuu tämä mainostus. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti