lauantai 17. elokuuta 2013

Väinön huone ja remonttihommaa



Sadepäivän ratoksi ollaan siivoiltu, leikitty ja kuvattu Väinön huonetta ohimennen. Päätinkin sitten, että voin pistää niitä kuvia tännekin näytille. Koko huone ei kuvissa näy, mutta suuri osa kuitenkin. 

Ihan ensimmäiseksi Ikeasta ostettu taulu. Siinä on kiva idea. Kalat ovat siis tuossa lasissa kiinni ja muu sitten itse taulussa. Näyttää vähän kolmiulotteiselta luonnossa. 




Kirahvihyllystä löytyy lempilelut eli Puuha-Pete ja kumppanit. 





Samaisesta hyllystä ylimmältä tasolta löytyy kirjoja ja kuvia. Asta-mummin tekemä taulu komeilee seinässä.





Tauluja löytyy monen monta. Sängyn päällä on tällaisia.





Sängystä Väinö voi katsoa vasemmalla näkyvää taulua äideistä. Väinö sanoo, ettei äiti-Pupella (eli minulla) ole hattua tuossa kuvassa. 




Sängystä herätessä voi myös tsekata onko tukka hyvin.





Väinön huone ei ole suuren suuri, mutta mahtuu siellä rakentamaan junanrataa. Jaffamatto vasemmalla, pieni automatto rullalla oikealla.




Huoneesta pääsee vanhempien makuuhuoneeseen tuosta vasemmalta. Samoissa kohdissa on myös pystymuuri. Sitä ahkerasti lämmitetään taas kohta. Toivottavasti Väinö säästyy palovammoitta edelleenkin. 


Mervi-tädin pyynnöstä naamakuva Vänttisestä tältä päivää.





Väinö osallistui siivoamisiin kantamalla leluja ja mattoja. 






Siivoaminen on raskasta!

Siivoilujen jälkeen saapuivat vieraat. Väinö niin tykkäsi, kun sai puuhastella kahden pikkupojan kanssa. Pitäisi useammin treffata!

Yläkertaa käytiin kurkkaamassa. Tästä kuvasta on laminointi vähän jo edennyt. Kaksi kertaa ollaan tehty reilun kolmen tunnin työrupeama Tiin kanssa kaksin. Ei olla aikaisemmin laitettu laminaattia, joten siihen nähden hyvin sujuu! Ei mitään kamalia rakojakaan ole jäänyt. Ja mietittiin, että jos tulee, niin niihin kohtiin tulee sitten matto. :D



Tolpankohta haaste nro 1

Yläkertaan ostettiin eilen käytetty sohva, jonka saa helposti levitettyä. Kohta on pitkänmatkanvieraille ihan oma kerros, jossa majailla. Laminaatin jälkeen on vuorossa paneelit kattoon ja seiniin. Sähkötkin pitäisi vetää jossain välissä. No, eipä siinä enää niin kova homma olekaan. Se saattaa olla jonain kauniina päivänä jopa valmis! Ooooh! 

Yläkerrasta tulee sitten enemmän kuvia, kunhan hommat etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti