tiistai 27. elokuuta 2013

Remonttireiskat työn touhussa sekä puistoilua Seinäjoella


Pitäisi tehdä remonttijutuista ihan oma postaus. Tässä kuitenkin kuva uusimmasta kohteesta. Tii rakensi eilen yks kaks ilmalämpöpumpulle suojan. Siihen tulee vielä parannuksia ja listoja. Hurjan hieno siitä tulee!


Taloa ollaan maalattukin. Ihan yläkolmion huippu on vielä maalaamatta, sillä tikkaat ei ihan ylty sinne asti. Olisi tyhmä vuokrata koko päiväksi nosturiakaan pienen pätkän maalaamiseen, joten varmaan viritetään jokin juttu rakennustelineiltä, että saadaan loputkin maalattua. 

Kuistin ovikin on kokenut muutoksia. Alkuperäisestä ovesta hajosi ikkuna ja se oli muutenkin vähän parhaat päivänsä nähnyt. Kierrätettiin sitten vanha ulko-ovi, joka vielä löytyi heinäladosta. Kun sne putsasi, pesi ikkunan, maalattiin ja laitettiin uusi kahva niin hyvähän siitä tuli! Tii teki siis nämä kaikki remonttihommat. Itse olin vain apuna välillä. 

Remonttihommista leikkeihin. Eilen käytiin tutustumassa Seinäjoella liikennepuiston viereiseen leikkipuistoon. Väinölle oli oma juoksupyörä mukana, mutta liikennepuisto ei kiinostanut. Leikkipuistossa sen sijaan oli hauskaa. 

Suosikkivempain

Väinö huomasi, ettei sammakon selässä pysynyt, kun siitä liukui alas. Myös puistossa treffattu kaveri ei sopinut Väinön mielestä keinussa vauhdin antajaksi. Väinö alkoi huitomaan ja lopuksi tippui keinusta. Onneksi oli pehmeä lasku. 

Kotona leikit jatkuivat. Villivekara-Väinö jaksoi leikkiä loputtomiin. 
Äitin piti tulla traktori-Väinön perässä tuolla pikkukolmipyörällä. Sillä oli hidas potkutella näin pitkillä koivilla. Väinö sitten lopulta haki remmin ja auttoi vetämällä."Äiti, jeikitään!"

Väinö on avustanut remontissa ainakin mittauspuuhissa. Välillä mitataan äidin jalanpohjaa, mahanympärystää tai muita etäisyyksiä.


1 kommentti:

  1. Siä on touhattu, sekä mukula että aikuiset. Tuota kolmipyörää mä vedin täs yks päivä ja Väinö meni traktorila.
    Anni

    VastaaPoista