torstai 1. elokuuta 2013

Hirviöööö!



AAARRGH! Hirviö! Eiku..



Se olikin vain peilikuvani tänä aamuna. Väinö oli päässyt äitien väliin keskellä yötä nukkumaan. Minun tyynyni vallattiin hetkessä. Jossain vaiheessa luovutin ja kömmin Väinön huoneeseen nukkumaan. Aamulla heräsin siis kuvan näköisenä tukka pystyssä. 


Tossu-kissa on kasvanut kovasti. Leikkiä riittää. Vanha koivu-rouva joutuu raapimispuuksi viimeisiä kertoja. Kohta se kaadetaan. 













Koivu-rouva menetti yhden isoista jättioksistaan tuulisena iltana. Me olimme koko perhe matkalla, joten ei kuultu rysäystä. Koivu näyttää olevan jo parhaat vuosikymmenensä eläneen, joten metsurin numero on jo kaivettu esiin. Luulen, että vuosia sitten pihahommissa saatu jättilommo kaivinkoneesta ei ollut oikein hyvä juttu.. 

No, kuvailin sitten pihaa vähän joka suuntaan, että muistetaan sitten miten varjossa ollaan oltukaan, kun puuta ei enää ole. Tii rakensi viime kesänä pienen kasvihuonekaapin vanhoista ikkunoista ulkorakennuksen seinään. Tänä kesänä sieltä ollaan saatu steviaa, ruohosipulia ja kirsikkatomaatteja. Ensi kesänä siihenkin paistaa aurinko paljon enemmän kuin tänä vuonna.






Kun muissa mamma-blogeissa on jokin kehonkuvaus meneillään niin minullapas taitaa olla naamankuvaus-päivä. Hirviö aamulla ja päivällä sitten tällainen:





... Ja vielä tämä:





Ai niin! Ja vielä yksi:





Väinö puuhaili sillä aikaa hiekkalaatikossa, kun kuvailin naamaani. 







"kaivan kiinaan"





Väinökin taisi haluta naamakuvausta, sillä se tuli ja otti ihan itse tämän seuraavan kuvan.





Väinön lihotuskuuri alkaa tuottaa tuloksia. Katselin eilen millainen tikku Väinö oli ollut 2-vee synttäreiden aikoihin. Nyt alkaa herra jo painaa, kun häntä kantaa ympäri ja ämpäri.
Ollaan oltu Väinön kanssa kanttarelleja metsästämässä metsässä pariin otteeseen. Pikkumiestä olisi pitänyt kantaa koko ajan. Sitten vasta, kun löydettiin mustikoita ja Väinö sai niitä kerätä suuhunsa, suostui herra pysymään omin jaloin pystyssä.

Puun kaadosta tulee varmaan jotakin juttua lähitulevaisuudessa. Väinön kiikut sun muut ollaan otettu pois heti, kun oksa tippui. Hiekkalaatikko on ihan puun vieressä.. No, ei puu varmaan ihan yhtäkkiä kaadu ainakaan tyynellä säällä.

1 kommentti:

  1. Söpöt kuvat, mihvu, piiv ja vnö. Puuta kantsii kuvata ja koko pihamiljöötä ennen ja jälkeen.
    Anni

    VastaaPoista