perjantai 23. elokuuta 2013

Tossu-kissan rankka matka ja syksy-VäinöTossu-parka joutui elämänsä autokyytiin. Lähdettiin Väinön kanssa Mervi-tädin luokse päivällä. Parin tunnin kuluttua oltiin tekemässä lähtöä. Heti, kun ovesta päästiin pihalle, jostain juoksi pieni kissa kohti. Mietin, että onpas Tossun näköinen kissa.. Hännästä tunnistin sen Tossuksi ja sylissä sitten vielä varmistuin kissan olevan Tossu. Se vaikutti vähän järkyttyneeltä. Ihmettelin tovin, että onko Tossu matkustanut salaa auton sisällä 20 kilsan matkan, kunnes tajusin, ettei se millään olisi voinut olla auton sisällä niin, ettei oltaisi huomattu sitä. Tossu on siis matkustanut auton moottoritilassa tai jossain vastaavassa paikassa. Voi parkaa! On ollut varmasti ainakin todella kova meteli. Onneksi ei käynyt pahemmin. 
Kotona Tossu oli todella väsynyt ja nukkui koko päivän ja illan. Nyt se alkaa olla oma itsensä. Tästä eteenpäin täytyy varmistaa, että Tossu ei ole hukassa, kun lähdetään autolla. Aamun syyspoikakuvia tässä näin. Yöt alkaa olla jo kylmiä ja aurinko laskee yhdeksän aikoihin. Syksyssä on jotain todella ihanaa ja tympeää samaan aikaan. Loppusyksystä, kun vain sataa ja sataa ja joka paikka on kuravelliä ja koko ajan on harmaata ja pimeää, on tympeää, mutta aurinkoiset päivät ovat mukavia. Lähestyvä talvi on myös iso miinus. 


Väinö esittelee kiviä kameralle
Tossu ennen hurjaa matkaa


Väinö sanoi vähän aikaa sitten nukkumaan mennessään, että "äiti, hieno paita!". Minulla siis. Hauskaa, että Väinö osaa jo huomata tuollaiset asiat, sillä en kyllä ole mistään hienoista paidoista höpöttänyt. 

No niin, hyvää yötä kansalaiset!

1 kommentti:

  1. Ohhoh, hieno paita. Siitä pojasta tulee jotakin!
    Anni

    VastaaPoista