perjantai 3. toukokuuta 2013

Kuka murtautuu vaunuista?Väinö 2 vee, 4 kuukautta meinaa, että päiväunet on vauvoille ja nynnyille. Sen verran on ollut railakas meno aina päikkäriaikaan.. Väinö on repinyt kuomun päällä olevan "pimennysverhon" pitkin ja poikin, riisunut pipon ja hanskat, heitellyt unilelut pitkin kuistia ja lopulta löytänyt jonkin ihmevetoketjun kuomusta ja murtautunut sitä kautta vapauteen. Kertokaa joku, miksi tuossa kohtaa on vetoketju? Vetoketju sinetöitiin kiinni nippusiteellä, joten tämä murto jääköön ainutkertaiseksi. Murtauduttu!Minen oo väsyny!

Väinö yleensä nukkuu ihan hyvin päiväunet. Tällä viikolla yhtäkkiä on kolmet päiväunet jääneet välistä. Yhtenä päivänä oli tuo murtautuminen ja hilluminen, toisena Väinö rallatteli ja oudon rapinan kuuluessa Tii kävi katsomassa niin siellä Väinö istui vaunuissa (ilman pipoa, hanskoja ja unikavereita) ja tutki itkuhälytintä mielenkiinnolla. Väinö usein huutaa täysillä vaunuissa, että "Näinö hejännyyyyt!", vaikka ei olisi vielä nukahtanutkaan. Tänään Väinö hoki sitä jo univaatteita pukiessamme. 
Nytkö ne päiväunet jäävät historiaan? Nyt jo? Kääk!


Sitten lelujen maailmaan. Tässä Väinön Puuha-Pete lelut. Ensimmäinen kuva meni vähän vinksalleen. Blogger on kummallinen, sillä jos Paintilla kääntää kuvan oikein päin, se on täällä sitten väärinpäin. Eli väärin päin olevaa kuvaa ei saa kääntää, muuten se on täällä väärinpäin. Millä tuon aina muistaa.. Puuha-Pete kaiken korjaa!


Puuha-Pete-sakista puuttuu vielä Hyrre ja Rolle. Jotka ovat siis "Hyjje ja Jojje". Väinö hokee myös usein "Putte. hoitaa. homman.". Ja "kaiken kojjaa". Ei jää epäselväksi mikä lastenohjelma on Väinön suosikki.

Perään vielä eilisiä ilta-aurinko-kuvia.

1 kommentti:

  1. Nippusiteistä on moneksi. Ja Väinöstä.
    Pitää kans kattoa PuuhaPete, että tietää mistä väki puhuu.
    Anni

    VastaaPoista