lauantai 8. syyskuuta 2012

Temppuradalla

Väinö pääsi tänään äiTiin kanssa liikkumaan temppuradalle, joka on tarkoitettu 1-3 vuotiaille. Sillä aikaa minä siivosin musiikin tahtiin ahkerasti.

Temppuradalla oli ollut paljon lapsia ja Väinö oli rohkeasti hillunut siellä seassa. Trampoliini ja puomilla oli päässyt tasapainoilemaan. Lopuksi olisi pitänyt mennä kottikärryä, jossa Väinöllä on kädet maassa ja äiti pitää jaloista. Se onnistuikin, mutta eteenpäin Väinö ei vielä osannut liikkua. Kotiläksyksi annetiin kuperkeikan opettelua.
Temppuradalla käydään joka lauantai kevääseen saakka. Heti ensi kerta jää välistä meidän ollessamme Lahdessa. Sillä aikaa saan aina siivota kunnolla. Suunniteltiin, että Tii käy alkuviikosta Väinön kanssa uimahallissa niin saan sitten toisenakin päivänä viikossa kämpän kuntoon.

Väinöllä onkin aikamoista hulabaloota, kun viikon aikana on uimista, kolme eri kerhoa ja temppukerho. Yhteen kerhoon ei vielä olla menty, mutta olisi suunnitelmissa katsastaa Koskenkorvan kerho, joka on perjantaisin. Sitten onkin melkein joka päivä jotakin äksöniä.

Tästä tuli nyt kuvaton postaus, koska kuvien saaminen blogiin asti on aikamoisien mutkien takana ja kuvia tulee varmasti aina kunnon pläjäys silloin tällöin ja välillä sitten tällaisia tylsiä kuvattomia höpötyksiä.

1 kommentti: