perjantai 21. syyskuuta 2012

Synttäreillä ja uusi pää


Tänään Väinö meinasi klo 6, että on aamu. Kukkokiekuu! Väinö yleensä aina nukkuu vähintään kahdeksaan ja yleensä vielä kauemmin. 

Tuikkasin takan tuleen sillä keittiössä oli kylmä. Annoin Väinölle aamupalaksi sämpylää, mutta se ei oikein kelvannut. Sitten kulauteltiin alas yskänlääkettä, kun Väinö oli niin kröhäinen. Sen jälkeen Väinö alkoi sanoa "Tiih, Tiih" ja osoitti makuuhuonetta kohti. Vein Väinön vielä nukkuvan Tiin kainaloon ja sinne poika vielä nukahti. 


Aamupäivän seikkailuista tulee ihan oma postaus. Ei nimittäin mennyt ihan putkeen.. Siitä lisää myöhemmin.Iltapäivällä Väinön unien jälkeen kaasuteltiin Jurvaan juhlimaan tätini synttäreitä. Väinöllä on siellä oma lelukori, josta löytyy kivoja leluja.
Väinö oli ensimmäisenä kurkkimassa mitä ruokapöydästä löytyy. Keksilautasen herra veti itselleen. Otimme Väinön vauvakeksiä mukaan, mutta Väinö sai sen lisäksi myös oikeaa piparkakkua, jonka mummo oli leiponut muumi-muoteilla.
Sitten tuli kakku! Väinö tökkäsi kerran siihen sormensa, mutta unohti kakun sitten onneksi.
Herra pääsi käymään takapihalla jossa on aidattu terassi. Siinä ei sukat kastu, eikä Väinö pääse minnekään pakoon. Ovi oli kyllä auki, kunnes laitoin oven hetkeksi kiinni, jos se olisi saanut herran takaisin sisälle.

Synttäreillä otettiin sitten uudesta päästäni pari kuvaa.
Mummolassa piipahtaessamme Väinö sai ajella traktorillaan.
Ihan oikeakin traktori löytyi myös.Työkalut kertoivat, että Väinön traktoria piti korjata!

1 kommentti:

  1. Traktorit on aika isoja, näkee kun Väinö on vieressä tikkuaskina. Eikä tuo Zetori ole kuin vasta keskikokoa.
    Anni

    VastaaPoista