perjantai 7. syyskuuta 2012

Minne Väinö mahtuu?



Tänään testailtiin mahtuuko alle 2-vuotias laatikkoon, joka olisi tarkoitettu leluautoille.




Mahtuisiko pää edellä? Nenä ainakin menee lyttyyn.





Sinne mahtuu ainakin istumaan, jos ei muuten.




Sitten käsketään äiti hommiin ja kasaamaan kaikki autot ja traktorit syliin.






Kun tässä taannoin tyhjättiin retkilaukku, sitäkin piti kokeilla.




Väinö kasasi laukkuun muutaman paidan ja itsensä. Minne lie hän oli menossa.




Eilen oli vaikka mitä äksöniä eikä kaikkeen sitten ehditty. Ensimmäisen kerran käytiin tänä syksynä Huissin kerhossa. Siellä on mukava käydä. On vapaata leikkiä koko aika. Välillä muistellaan vanhoja leikkejä ja ollaan "karhu nukkuuta", "kissoja ja hiiriä" ja kerran oli "mehiläisten piiriäkin".

Väinö oli aika reippaana tällä kertaa. Juoksi kun vähän kannusti ja haki sählypalloja. Rauhallinen Väinön kokoinen pikkutyttö taisi olla Väinölle hyvä leikkikaveri. Hän ei iskenyt kiinni ja oli hiljainen. Juuri Väinön mieleen. Lopuksi he sitten menivät yhdessä toiseen päähän kiikkulautaa ja toiseen päähän ilmestyi sitten muutama tyttö myöskin.




Kerhon jälkeen alkoi olla Väinön päiväuniaika, eikä sitten lähdetty kuuntelemaan Wilson Kirwan satutuntia. Oltiin viime viikolla satutunnille menossa, mutta oli väärä päivä. Harmittaa, ettei satutunti ollut tänään.
Menin Väinön päiväuniaikaan sitten ratsastamaan, kun Tiillä oli päivällä vapaata. No, olisi ehkä pitänyt jättää välistä sillä pitkästä aikaa tipuin hevosen selästä heti selkäännousun jälkeen. Ilta meni klenkaten, mutta tänään alkaa jo koivet ja selät olla kunnossa. Tippumisien jälkeen mennään heti uudelleen selkään tottakai. Eihän ratsastusta minkään pienen lommon jälkeen lopeteta kesken.

Tänään kaasuteltiin mummolaan yhden rassukka-vehkan kanssa. Se oli kasvattanut muutamia pitkiä, kapeita runkoja, jotka kasvoivat vaikka miten kieroon. Teurastettiin kasvi sitten viiteen purkkiin ja toivotaan suorempia runkoja. Samaisen kasvin sain äidiltäni kesällä -06 samanlaisian pätkinä ja se kasvoikin jättiläiseksi. Sen jälkeen tämä on sen kolmas teurastus. Ensin se kasvoi isoksi ja joutui vähän siistittäväksi. Turun aikoihin se sitten kasvatti ohutta vartta ja lopulta katkesi.

1 kommentti:

  1. Nyt saadaan viidakollinen vehkaa. Vähä outo aika kylläkin raamastaa kasveja.
    Anni

    VastaaPoista