torstai 20. syyskuuta 2012

Nuhanenä touhaaVäinö makoili illalla sohvalla ja riehui. Tässä kuvassa Väinö näyttää ihan rauhalliselta potilaalta.
Aurinko paistoi, mutta me olimme sisällä. Väinö nakertaa maissinaksuja usein. Kipeänä ollessa herra on saanut juoda paljon pillimehukeittoja.Söpönassu. Tii vähän surautti Väinön hiuksia lyhyemmiksi. Aika lyhyet niistä tulikin.


Omatkin hiukseni kokivat kovia. Ensin Tii leikkeli niitä ohjeeni mukaan ja sitten vielä vetäisin "tumman ruskean" värin päähän, joka näyttää pikimustalta. Kuva jäi jonnekin välille, joten laitan sen sitten joskus myöhemmin.

Väinö on joutunut niistää aika usein paperiin. Se ei ole herran mielestä yhtään kivaa. Tai karkuun juokseminen on ja räkärätin välttely vielä aiheuttaa naurua ja riemua. Räkäinen herra on monet kerrat saanut niisteltyä äiteihin ja milloin mihinkin. Tänään Väinö sai niistättää äitiä ja sen jälkeen nessuliina menikin suuhun. Aika hyvä äänenvaimennin?

Tänään ollaan jo vähän paremmassa kunnossa kaikki. Huomenna päästäänkin juhlimaan tätini synttäreitä. Kivaa päästä kyläilemään. Lauantaina Väinö pääsee temppukerhoon jälleen. Parit kerhot jäivätkin tällä viikolla välistä..

1 kommentti:

  1. Melkoinen äänenvaimennin. Ei Väinöltä ääntä kyllä tarvitse vaimentaa paitsi autossa kun etupenkki juttelee, niin mukula korottaa ääntään, että kyllä täälläkin osataan ottaa osaa keskusteluun.
    Anni

    VastaaPoista