keskiviikko 15. elokuuta 2012

Jättipaljon vuohia ja kyläilyä


Huomasin, että en ollut laittanut blogiin vielä näitä vuohikuvia. Oltiin käymässä Pikkuvuohien kotitilalla. Siellä Väinön seuraan lyöttäytyi tällainen kaveri. Se seurasi Väinöä joka paikkaan. Täytyy varoittaa, että tuolloin ei ollut Tii valinnut Väinön vaatetusta ja sen kyllä huomaa.















Vuohia oli silmän kantamattomiin laitumella.




Väinön rakas punainen jättitraktori meni rikki eilen. Väinö paiskasi sen lattiaan ja siitä lähti eturenkaat irti. Sen varmasti pystyy korjaamaan, mutta olkoon Väinön lempitraktori hetken "sairaalassa" huilaamassa.




Tänään oltiin jälleen kyläilemässä. Ihan vain mummola oli määränpää, mutta tällä kertaa mummolassa oli vähän sukulaisiakin. Väinö ei enää juurikaan vierasta, vaikka tietenkin on vähän siivommin vieraiden läsnäollessa.
















Taisi olla väsyttävää menoa ja meininkiä sillä herra nukahti autossa melkein heti. Väinö ei kovin nopeasti yleensä autoon nukahda, vaikka olisikin väsynyt. Unet onneksi jatkuivat vaunuissa varjossa hetken aikaa, vaikka siirron aikana silmät avautuivatkin.

Unien jälkeen Väinö oli maalausapulaisena. Onneksi häntä ei kiinnostanut maalista märkä seinä, joten ei ollut herra ihan punainen kuitenkaan. Ammeeseen pääsi muuten aika likainen poitsu lillumaan pitkäksi aikaa. Vaahto on pop!

Illalla Väinö veti kaksin käsin leipää. Olin niin yllättynyt, sillä Väinöllä on ollut taas muutama päivä syömislakkoa. Selvästi on nälkä, mutta mikään ei kelpaa. Lahjonnalla saa herran syömään kolme lusikallista ruokaa. Lahjus oli tänään päärynä-herkku monsteri-viili. Sitäkin sitten vain sotkettiin pöytään.

Jälleen alkavat kaikki kerhot. Ehkä ensi viikolla niihin päästään leikkimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti