keskiviikko 8. elokuuta 2012

Arvaa mikä eläin?Väne pääsi mummolaan jälleen tänään ja siellä herran suureksi riemuksi oli myös Tuija-täti. Suurin osa kuvista olikin heidän kahden leikeistä enkä niitä kuvia tänne suuren yleisön nähtäville laita. Muutama Väinön nassu kuitenkin pääsee esille. Testasin taas kameran käsisäätöjä ja sisätiloissa meinaa olla aika hankalaa löytyä sopivassa suhteessa aukkoa, valoa ja herkkyyttä vai mitä kaikkea ne numerot sitten tarkoittavatkaan.


Arvoitus. Mikä eläin tämä on?


Se ei ole rottaSillä on kimeä ääniSe nukkui pentuna pipossa


Eilen meillä siivottiin ahkerasti sillä kyläisiä oli tulossa. ÄiTiin serkku perheineen saapuivat ihanien tuliaisien kanssa. Kuvan räpsäisin muumi-purkista, joka oli täynnä "kukkasia". Kuvassa on pieni vihje mitä ne kukkaset olivat.
Saatiin myös Väinölle ihana herra hakkarais-asu ja muumi-xylofoni. Sitä pimputeltiin vieraiden lähdettyä ahkerasti.
Väinö keräsi kalleimmat aarteensa taakseen, kun vieraana olevat vähän vanhemmat pojat alkoivat leikkiä Väinön leluilla. Vaihdettiin kauko-ohjattavaan patterit ja Väinö omi senkin itselleen, vaikka se aiemmin ei ole niin kamalasti kiinnostanutkaan. Vuohia käytiin katsomassa lopuksi ja syötettiin leipiä joka suuntaan. Väinökin sai antaa pikku-vuohille leipää, mutta pudotti ne viime hetkellä maahan. Taitaa pelätä poika sormiensa puolesta.

Viikonloppuna Väinö pääsee katsomaan Gymkhana kisoja. Kuulostaapas mystiseltä lajilta! Onko se joku pallolaji? No, entäs jokin uusi jumppalaji? Äääh, kerro jo! Väinö kertoo vasta sunnuntaina.

1 kommentti:

  1. Se eläin näytti eka kuvassa vaaralliselta isolta vesieläimeltä. Mutta onkin pieni vaarallinen venäjäntoyterrieri. Talon erittäin herkkä hälytysjärjestelmä.
    Anni

    VastaaPoista