maanantai 4. kesäkuuta 2012

Verta, hikeä ja remonttia

 Väinö sai tänään muutaman haavan sormiinsa. Pikkukilit vähän järsivät raukka-Väinön sormia. Väinö vain itki eikä vetänyt sormia pois.


 Sillä aikaa kun olin tallilla, oli äiTii ahkeroinut. Hän teki pikkukasvihuoneen valmiiksi, istutti sinne tomaattin, paprikan, basilikan ja ruohosipulin taimia. Eilen Tii teki remonttireiskan kanssa kuistista yhden seinän valmiiksi. Uuden ulkolaudoituksen siis. Portaat nousivat ylemmäksi ja suoristettiin samalla, joten Tii teki tänään sitten yhden ylimääräisen rappusen. Siitä tuli hieno! Vielä kun hiotaan vanhat rappuset ja laitetaan niihin jokin suojaava öljy niin johan tulee hieno kuisti!
 Väinön kootut maissinaksunsyönti-ilmeet.
 Remonttiapuna oli Väinökin. Väinö aina roikkuu pienessä lämpöpatterissa eteisessä ja vihdoin pikkuruuvi antoi periksi ja patteri retkahti seinästä irti. ÄiTii ruuvasi hieman järeämmillä ruuveilla patterin kiinni ja Väinö katseli suurella mielenkiinnolla.
 Huomatkaa apulaisen tiukka ote housuista.
 Remontti-ilmeitä.

1 kommentti:

  1. Väinö ja Paavo tarkkailee miten se patteri tulee kiinnitetyksi. Onneksi koira ei oo kade mukulalle niinku mun koira on kade kaikesta.
    Anni

    VastaaPoista