maanantai 4. kesäkuuta 2012

Supermies banaanin kimpussa

Alkuun pari vanhempaa kuvaa. Itselläni on jälleen kerran aikamoinen idiootti-ilme.


Supermies on keksinyt ulkona, että kiipeily on hauskempaa, kun kokeilee miten käy, kun juoksee kiveltä alas. Mukkelis ja makkelis siinä usein käy, mutta ainakin eilen tuntui hauskaa olevan siitä huolimatta.
 Banaani on Väinön herkkua myös tuoreenakin.



Kohta saadaan varata Väinölle puolitoistavuotis-neuvolaa. Jännä nähdä miten pitkä Väinö jo on ja painaako hän jo yli 15 kiloa. Jos painaa niin heitän kyllä niin kauas kuin pippuri kasvaa sen kamalan pömpelin turvaistuimesta varaston peränurkkaan. Eli meidän turvaistuimessa on sellainen erillinen pömpeli, mikä tulee lapsen syliin ja osa turvavyöstä menee siitä pömpelistä. Sitten sieltä pömpelin takaa saa kurkotella laittaakseen turvavyön lukkoonsa.

Väinö kurkkii keittiön ikkunasta missä ne "auvat" menee. Väinö sanoo kilejä vauvoiksi, koska Tii huutelee aina vauvoja ulkona. Kun aamulla mennään ulos, Väinö juoksee vuohelan ovelle. Pikkukilit huutaa siellä ja Väinö sanoo "auvat, bää, bää". Väinö tuntuu sanovan, että vauvat pitäis päästää ulos. Ulos ne yleensä pääsevätkin.
Mitään suunnitelmia meillä ei ole ennen keskiviikkoa, jolloin olisi aamulla Huissin kerho ja illalla oman kylän perhepiiri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti