tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kukkia, muroja ja viiniä


Heti alkuun hauskoja Väinön syömiskuvia. Väinö sai maistaa ihan oikeita kaupan muroja ensimmäistä kertaa. Hyvää taisi olla.


Paavo rakastaa kanoja. Se makoilee ihan niiden edessä ihan vain niitä vartioiden. Jos ne tarvitsevat hellää hoivaa tai vaikka märkiä pusuja niin Paavo on aina valmiina auttamaan.
Kanat ovat tehneet omat kuopat kukkapenkkiin. Siinä ne kylpevät mullassa ja paistattelevat päivää.
Väinö on päässyt äiTiin kanssa lenkille sillä aikaa, kun olin tallilla. Tässä piti olla kuva ihanasta koivumetsästä, mutta kuva ei suostunut menemään tähän kohtaan vaan pomppi alkuun tai loppuun, vaikka miten yritin sitä siirrellä, joten se kuva päätyi bittiavaruuden roskakoriin. Ei kannata siis yrittää siirrellä kuvia vierekkäin.
Sinivaleunikko on avannut ensimmäisen nuppunsa. Jos tätä saisi pellollisen verran kukkivana niin voisin ottaa!Jos joku haluaa kurjenpolvea pellollisen niin sitä löytyy! Muutama ojakellukka kelluilee paikka paikoin ja se on kyllä ehdottomasti suosikkini luonnonkasveista. Pitääpäs ottaa joku päivä kuva näytille.
Tänä kesänä istutetut kaunokaiset löysivät paikkansa ja tuntuvat viihtyvän.
Meille oli ilmestynyt postilaatikkoon yllätyspullo kuohuviiniä. Se oli vieläpä hienossa perhospullossa. Sitä ei maisteltu juhannuksena vaan juhannuksen jälkeen sunnuntaina. Samalla nautiskeltiin suklaakääretortusta. Oli juuri sopivaa syötävää ja juotavaa katsella tallentimesta kaksi Greyn anatomian jännittävää jaksoa.

Juhannus meni ihan rauhallisissa merkeissä. Tii oli juhannusaamun töissä ja meillä oli vieras yötä. Vieras vietiin lauantaina juhannushäihin päivällä. Väinön päiväunet venyivät ja vanuivat. Sitten kun äiTii meni päiväunille riippukeinuun ulos ja Väinö kuistille niin naapurin jätkälauma paukuttelivat ilotulitteita.. Mukavasti oli metsäpalovaroitus voimassa ja mietin mahtaako meidän kesanto syttyä tuleen. Ei onneksi. Kolme vuorokautta saatiin kuunnella musiikkia, mutta onneksi heillä sentään oli hyvä musiikkimaku.
Ensi juhannuksena lähdetään sitten maalle pakoon tai laitetaan Väinö hoitoon ja pistetään paremmaksi.

3 kommenttia:

 1. Pistäkää paremmaksi!

  VastaaPoista
 2. Mikä sinisestä unikosta teki valeunikon?
  Metsäkurjenpolvia mullen lisää, niitä tummempaa kukintoa. Kahdeksan isoa kasvia jo valtaa alaa, lisääkin voin käydän kaakertamassa teiltä. Tarvii vain merkata tummana kukkivat että semmoset löytää sitten kukinnan päätyttyä.
  Anni

  VastaaPoista
 3. Valeen tuosta taitaa tehdä se, että tuolla unikolla on koko varsi täynnä nuppuja. Normaali unikko ei vissiin kuki kuin yhdellä kukalla.

  Pitää merkitä tummemmat polvet. Meidän roskiksen vieressä on iso puska, mutta siitä en luovu. Vaaleaa onkin enemmän joka paikassa.

  VastaaPoista