keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Leikkipuisto testissä

 Tänään testattiin Jurvassa yläasteen vieressä olevaa leikkipuistoa. Oli kyllä uudet pelit ja vehkeet! Väinö piti kovasti monen monesta härpäkkeestä. Keinulauta aiheutti naurunkäkätystä.
 "Ylemmäs, ylemmäs!"
 Tasapainoa kehitettiin kävelylaudalla, joka vähän keikkui.

 Paras kaikista oli ehdottomasti tämä kiipeily-/laskettelupaikka. Jotta Väinö pääsi laskemaan liukumäkeä, piti mennä ensin pieni tasapainoilurata läpi.
 Kesken kaiken piti vähän väännellä ruoria. "Hii-o-hoi! Maata näkyvissä!"
 Ruorin pyörittelyn jälkeen Väinö kiipesi joko karrhunkävelyä ylämäen tai sitten mummon tukemana. Sitten vielä vähän kiipeämistä tasolle ja niin vain herra pääsi huipulle ja laskemaan!
 Vähän jännittää. On niin korkea mäki!
 Onneksi on tuki ja turva mukana.

 Väinö lasketteli varmasti kaksikymmentä kertaa putkeen. Välillä kokeiltiin pääsisikö ylös jotain oikoreittiä.

 Vielä istuskeltiin vauvakiikussa. Väinöä kiinnosti muut leikkivät lapset. Harmi, että he olivat aika paljon Väinöä vanhempia.


 Tästä vempaimesta, jonka nimeä en tiedä (enkä koskaan aiemmin tällaista ole nähnytkään) Väinö tippui jatkuvasti siinä yksin ollessaan. Se oli hirmuisen liukas, mutta äidin kanssa Väinö ei kauaa viihtynyt härpäkkeessä pyörimässä.
Leikkipuisto sai Väinöltä täydet kymmenen pistettä! Nyt ei tullut kuvattua niitä leikkikohteita, joita Väinö ei kokeillut. Vanhemmat lapset kiipeilivät kiipeilysenää tai verkkoa pitkin, oli isompia liukumäkiä ja vaikka mitä. Luulen, että täällä viihdytään Väinön kanssa vielä monen monena vuotena leikkimässä.

Leikkipuiston lisäksi Väinö pääsi käymään kaatopaikalla ja kaupassa. Kyllä uni maittoi kotimatkalla ja varmasti vielä jonkin aikaa pikkuherra nukkuu..
Viime yö ei mennyt paljoa nukkuessa. Väinö heräsi yhden aikoihin ja rallatteli, kitisi ja yritti kontata sängystä pois puoli neljään asti. Kahden aikoihin Väinö otettiin väliin nukkumaan, mutta leikkimään olisi pitänyt päästä. Onneksi äiTiillä ei ollut herätys viideltä vaan oli luvassa iltavuoro.

1 kommentti:

  1. Vnö näki tänään kaikkea. Ensin ajeli pyörällä nurmikollakin ja hihkui autolle joka oli jarrudynamometrillä, nauroi koirien takaa-ajolle, söi kuin tukkimies ja teki pika-antisiivot tuvassa.
    Ens kerralla mennään Koskimäen leikkipuistoon puolen kilometrin päähän.
    Anni

    VastaaPoista