torstai 19. huhtikuuta 2012

Maailma on sun!

"Avaa siipesi ja lennä.
Tänä yönä maailma on sun.
Vain taivas rajanasi. Unelmat sun oppaanasi. Sulje silmäsi ja anna tuulten viedä." (NMB)
"Ethän sä ikinä kadota tuota katsetta?
Kaunis pieni ihminen. Sä olet ainutlaatuinen.
Mitä vastaan tuleekaan, toista sua ei milloinkaan." (Johanna Kurkela)
Tungen nyt tähän samaan postaukseen kuulumisia, vaikka olisi voinut tehdä erikseen kuulumis-postauksen uusin kuvin. Uudet kuvat ovat kamerassa, toinen kone (jossa on kuvankäsittelyohjelma) on joutununut kissan nukkualustaksi enkä viitsi ja jaksa sitä kaivaa kissan alta ja avata. Jos olisin jaksanut niin tässä koreilisi kuva kukkivista krookuksista. Pari vuotta sitten kylvin niitä tuohon talon eteen ja nyt niitä on jo aika kivasti siinä. En uskonut että ne ihan vielä olisi täydessä kukassa.
Eilen oli tosiaan yllätyspäivä. Viikonloppuna olis synttärini ja äitini hommasi minulle ja Tiille liput "Kuningas ei"-näytelmään Seinäjoen kaupunginteatteriin. Teatterissa kuhisi lapsukaisia ja me oltiin ainoat aikuiset ilman lapsia. Väinö ei kyllä vielä olisi jaksanut tuollaista parin tunnin esitystä katsoa. Esitys oli kyllä hyvä. Siinä oli mukavasti musiikkia ja vaihteleva juoni.
Teatterin jälkeen kävimme muutamissa kaupoissa. Väinö oli hoidossa kuutisen tuntia, mikä taitaa olla ennätys. Väinö oli hyväntuulinen ja kaikki sujui hyvin.
Ei tällä erää nyt muuta.

1 kommentti:

  1. Mailma on sun. Mutta älä anna sen lentää vielä pitkään aikaan.
    Anni

    VastaaPoista