sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

"My milk toof" ja sokeritonta elämää

Katsokaapas tänne:
http://mymilktoof.blogspot.com

Tuolta löytyy pari hauskaa maitohammasta. Välillä icle ja Lardee seikkailevat pidemmissäkin seikkailuissa, mutta pääsiassa seikkailut ovat sopivan lyhyitä.

Näin pääsiäisenä pohdiskelen, jospa ottaisin viikon irtioton sokerista ja sen jälkeen jatkaisin hillitymmällä linjalla kohti kesää. Itselleni sopii paremmin olla kokonaan ilman sokeria, kuin silloin tällöin "karkkipäivä", jolloin lähtee sokerit lapasesta ja paluuta ei ole.
Joskus muinoin olin kuukauden kokonaan sokerilakossa ja 9 kuukautta ilman minkäänlaista suklaata. Varsinkin sokerilakossa huomasi miten turvotus laski, joka palasi sitten parin päivän päästä lakon lopetettuani.
Pohdin myös, että ottaisin jonkun teeman aina viikoksi ja kirjoittaisin raporttia, vaikka tähän Väinön blogiin. Miltä se kuulostaisi? Jaksaisiko sitä kukaan lukea?
Teemoja, mitä tulee mieleeni on tuo sokeriton viikko, liikuntaviikko ja ehkä erikseen vielä hölkänaloitusviikko (saisitte äänestää jaksanko viikon lopuksi hölkätä viittäkään minuuttia), unipäiväkirjaviikko jolloin kartoittaisin kauanko nukun, kuinka monta kertaa yöllä herään ja millaisia unia näen, terveellisen ruuan-viikko, jossa panostaisin terveelliseen kotiruokaan ja testaisin ehkä uusia reseptejä.. Tuleeko muita teemoja mieleen?

Sokeriton viikko starttaisi huomenna maanantaina. Toitottakaa onnea ja menestystä!

2 kommenttia:

  1. Juku, sokeriton, koko viikko.
    Miten olis karppausviikko?
    Ei ainakaan Väinötön viikko. Eikä Tahvoton.
    Ton ja tön, kieltäymyksiä.
    Mulla vois olla tokoviikko, agilityviikko, haravointiviikko, viikkosiivoviikko, markkikuntoonviikko (tarvittaisiin kuukausi), kodin stailausvuosi.
    Anni

    VastaaPoista
  2. Hyiii, ei karppausta. Tai se tarkoittais meillä salaattiviikkoa.
    Ei vövötön eikä koputon. Meilläki tarvittais kämppä kuntoon-vuosi ja tontti kuntoon-vuosi. Puuh.

    VastaaPoista