torstai 5. huhtikuuta 2012

Tuttikuulumisia ja opittuja asioita

Tuttikuvia otettiin tänä aamuna (tai aamupäivällä, sillä Väinö heräsi puoli kymmenen jälkeen).
Yleensä Väinö ei aamulla saa tuttia enää. Illalla nukkumaan mennessä annetaan tutti ja jos yöllä Väinö kitisee niin silloin myös.
Vaunuissa kuistilla Väinön nukkuessa päiväunia tutti on myös sallittu.
Muuten Väinö ei enää tuttia kaipaa. Jos jostain sängyn alta sellainen sattuu löytymään niin tottakai se suuhun menee.
Ja kuvausten jälkeen viedessäni tutit ja koko tuttilaatikon pesulle, Väinö kipitti perässä ja sanoi "titti,titti".

Tuttikuvausten välissä, kameran tullessa sopivalle etäisyydelle, Väinö tarrasi tiukasti objektista kiinni.


Tuttivieroituksen lisäksi Väinö on oppinut jälleen hyödyllisiä(?) taitoja, esim. työntämään tuolin pois pöydän alta, kiipeämään sille ja nousemaan pöydälle ottamaan jotain tarpeellista. Pieni kannettava tietokone, jossa on sopivasti kunnon kahvakin on yleensä Väinön hyppysissä. Yleensä kiipeilyt päätyvät ennemmin tai myöhemmin tippumiseen, joten tuolit täytyy laittaa kumoon, jos meinaa tältä operaatiolta säästyä. Tänään Väinö ensimmäisen kerran oli kokonaan pöydällä konttimassa lujaa vesilasia kohti. Väinö osaa myös tosi hienosti heitellä palloa. Ollaan siis maassa Väinön kanssa ja lierutan ison pallon Väinölle. Väinö ottaa pallon käsien väliin ja heittää sen minua kohti. Tätä eilen jatkettiin kymmenisen kertaa. Väinö on oppinut myös laittamaan itse musiikkia soimaan. Väinö kiipeää nojatuolille ja laittaa stereot päälle. Kun Väinölle sanoo "tanssi" niin Väinö alkaa keikkumaan, vaikka ei olisi musiikkia. Kaupassa Väinö yrittää ottaa enemmän kontaktia vieraisiin ihmisiin. Eilen Väinö yritti saada kassatädin nauramaan ja Väinö väänsi kunnon tekonaurua moneen kertaan. Taisi kassatäti hurmaantua. :)

1 kommentti:

  1. Hei!

    Jos teillä on vielä tutit tallessa niin meille saa lahjoittaa :) meillä kotona tehdään niistä reborn-nukeille tutteja.Mailia saa laittaa osoitteeseen: lenfuuma@gmail.com

    VastaaPoista