sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Tampereella hevosmessuilla

Eilen heräteltiin pikkuherra yhdeksän aikoihin pystyyn. Lähdimme aamupäivällä kohti Tamperetta reppu täynnä Väinön eväistä.
Väinö viihtyi hyvin autossa ja matka meni mukavan nopeasti. Messukeskuksen parkkipaikalla oli kamalan kylmä tuuli ja pikakävelimme sisälle aulaan. Treffasimme siellä siskoni ja lähdimme kiertämään messualuetta.
 Väinö sai katsoa poneja karsinoissaan, shireä vähän kauempaa sillä sen luona oli niin kova tunku, mutta Väinön ehdoton suosikki oli traktori, joka lanasi kenttää. Väinö pitäisi viedä traktorimessuille. Yhden ponin hirnuessa vieressä Väinön alaleuka alkoi väpättää uhkaavasti ja siirryimme sitten kauemmaksi.
Kävimme välillä aulassa kävelemässä, että Väinölläkin oli tilaa juosta. Jostain syystä ulko-ovet vetivät poikaa puoleen kuin magneetti ja sain paimentaa Tuijan kanssa viiperöä. Viiperö sai myös maistaa pehmistä, että olisi pysynyt ulkoa pois. Taisi olla hyvää.
Neljä tuntia olimme messuilla ja Väinö nukkui koko päivänä vain puolen tunnin päiväunet. Illalla ipana olikin tosi väsynyt ja hepuloi.
Eilen aamu valkeni lumisena ja kylmänä, mutta tänään on aurinkoista ja jo nyt yhdeksältä on 5 astetta lämmintä. Oooo! Kevät tulee sittenkin kaikista takatalvista huolimatta. Uskaltaisikohan jo vaihtaa kesärenkaatkin?

1 kommentti:

  1. Joo, traktorimessuille poika. Tai pihalle seisoskelemaan liikkeeseen, missä myydään koneita joissa on pyörät.
    Toiseen autoon kesäpyörät ja toiseen jätetään talvipyörät? Meillä on niin.

    VastaaPoista