perjantai 18. toukokuuta 2012

Yllätyyyys!

 Ilopilleri-Väinö paljasti tänään yllätyksen. Väinön tapoihin ei kuulu järsiä mitään, mutta parina päivänä on mennyt suuhun lelut ja jopa äidin jalkoja on pitänyt jyrsiä
 Väinö on myös parina yönä kitissyt aamuyöstä tunnin verran. Viime yönä Väinö heräsi kovan huudon saattelemana.
Ylhäälle on ilmestynyt kulmahampaat. Myös alhaalla ikenet pullottavat. Väinöltä puuttuu siis enää ihan takimmaisia poskihampaita enää. Todella helposti hampaat ovat pojalle tulleet. Ei ole ollut juurikaan mitään perinteisiä oireita.

Nukuttaminen on nykyisin tosi helppoa. Eilen oli ensimmäinen ilta, kun Väinö jäi heti omaan sänkyynsä nukkumaan ilman kitinöitä, kun herra pötkölleen laitettiin. Muutamina iltoina ennen tätä on riittänyt vain kerran tutin laittaminen ja Väinö on itsestään mennyt pötkölleen ja jäänyt rauhassa nukkumaan.

Väinön uusia taitoja ovat näyttää missä on napa, korva, nenä ja varpaat. Väinö myös selvästi tajuaa lauseita. Väinö osaa viedä tavaroita äidiltä toiselle, kun häntä pyytää. Kun Väinölle sanoo, että "mennään pesemään pylly" tai "..hampaat" niin pikkuherra kipittää jo kova vessaa kohti. "Tuo mulle.."-jutut onnistuvat myös.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, pisti hymyilyttämään nuo pikku vampyyrin hampaat! :---)
    Ja tulinpa mä myös haastamaan sut, haaste löytyy mun blogista
    http://mainiotyyppi.blogspot.com/2012/05/haasteiden-voittamista.html

    VastaaPoista
  2. Pikkuvamppyyri on aika kova puremaan uusilla naskaleillaan. Aijjai. En odota innolla alakulmisten kasvua. :D
    Kiitos haasteesta! :)

    VastaaPoista